Online magazines

23 november 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
nieuwe wereld voor eventbureaus

Eventbureaus moeten niet alleen op zoek naar mensen die alleen organiseren. Vandaag heb je ook profielen nodig die strategisch nadenken, net als communicatiespecialisten. Grote bureaus werken anno 2023 op twee niveaus: organiseren en uitvoeren. En dat laatste is in handen van cameralui, monteurs, grafici, videospecialisten, copywriters,... .

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Digitalisering en online zijn grote thema’s voor reclamebureaus, communicatie- en eventbureaus, markt- en onderzoeksbureaus. Personeelstekorten en toenemende concurrentie zorgen voor uitdagingen, maar ook voor kansen.
Op woensdag 15 november werden in Avenue by Antwerp Expo voor de 24ste keer de Belgian Event Awards uitgereikt. Vier agentschappen wonnen een Gouden BEA.
Ben je op zoek naar hét perfecte eindejaarsgeschenk? Zoek dan niet verder! Maak dit jaar indruk op je klanten en werknemers en geef hen een filmervaring cadeau die ze niet snel zullen vergeten. Waar wacht je nog op?
In de voorbije weken polsten wij bij de lezers van RendEvenement naar hun plannen voor het organiseren van een kerst- of nieuwjaarsactiviteit voor het personeel.
De Ford Ranger geniet al geruime tijd een solide reputatie als een krachtige en robuuste pick-uptruck, en het nieuwste model vormt hierop geen uitzondering. Met zijn diverse uitvoeringen en motoropties biedt de Ranger een veelzijdige en betrouwbare rijervaring.
Bent u sterk betrokken bij het technisch en beroepsonderwijs of vertegenwoordigt u een bedrijf dat dringend nood heeft aan goede technische profielen? Mis dan het symposium op woensdag 24 januari niet. Neem deel en geniet van de vroegboekkorting.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.