Online magazines

3 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
oplossingen voor afval op events

In 2023 liet de OVAM een studie uitvoeren door Deloitte en MAS Research, op zoek naar oplossingen voor het afval en de materialen die jaarlijks op heel wat festivalcampings achterblijven. Herkenbaar? Het rapport zet je op weg voor de zomer van 2024.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

De studie neemt de huidige afvalproblematiek onder de loep evenals de partijen die er invloed op hebben en bestaande oplossingen bij binnen- en buitenlandse festivals.
Jongeren bereiken met promo’s, dat is een veelbelovende strategie. Een promoartikel verbetert vaak het imago van een merk bij de huidige generatie jeugd, die over het algemeen dol is op merkproducten. Dat concludeert PPAI Media.
Er is een nijpend tekort aan technisch geschoolde vakmensen. Professional Media Group organiseerde een druk bijgewoond symposium over de rol van de onderneming in het vaktechnisch onderwijs.
Benieuwd naar wat Aalst te bieden heeft? Kom dan op vrijdag 26 april naar Aalst en ontmoet er alle toonaangevende meeting- en eventprofessionals uit de regio. Zorg dat je er zeker bij bent!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.