Online magazines

28 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
contacten als grondstof


Netwerken is weer helemaal terug. Maar halen we er genoeg uit? Het kan beter, vindt Pieterjan Bonne. De docent en onderzoeker wil bedrijven helpen om hun netwerk te intrumentaliseren. "Een goed netwerk is een verzekering op de toekomst."

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Wie zien we voor ons als we denken aan een 'netwerker'? Een vlotte prater, iemand die niet aarzelt om mensen aan te spreken, of juist introvertere collega's, die bestaande contacten goed bij zich houden?

 

Maak kennis met Eventure: dé nieuwe vakbeurs voor de evenementensector. Op 18 en 19 december 2024 zal Waregem Expo het toneel zijn van dit tweedaagse B2B-evenement.

 

Chris Baert van Fairs & Events lanceerde onlangs het idee om Eventure, een nieuwe tweejaarlijkse beurs voor de eventsector, op poten te zetten.

 

 

De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.