Online magazines

10 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
opgelet met opblaasbare structuren

Er worden meer en meer events georganiseerd waarbij opblaasbare structuren. Denk maar aan springkastelen en obstakelparcours. Dat gebeurt echter niet altijd op een veilige manier. Daarom voert de FOD Economie binnenkort controles uit.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Een ernstig ongeval met een springkasteel heeft recentelijk een veiligheidsprobleem met springkastelen en andere opblaasbare structuren aan het licht gebracht.
Center Parcs veranderde dit jaar de naam van haar zakelijke tak: 'Business Solutions' werd 'Meetings & Events'. Met deze naamsverandering bekrachtigt de groep de investeringen van de afgelopen jaren in haar zakelijke product.
Chris Baert van Fairs & Events lanceerde onlangs het idee om Eventure, een nieuwe tweejaarlijkse beurs voor de eventsector, op poten te zetten. Een gesprek hierover ...
Om de taak van eventorganisatoren te vereenvoudigen, biedt BSV een innovatieve tool aan: de Venue Finder.
Met het oog op een maximale productiviteit werd de Transit Courier volledig hertekend rond een grotere en flexibelere laadruimte met 25 procent meer laadvolume dan het vorige model, ruimte voor twee europallets en extra laadvermogen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.