Online magazines

20 oktober 2021 Uw inspiratiebron voor experience marketing

Online versie bekijken
 
interview eventcatering

Bart Vandendooren van Gourmet Invent: "Een grote evolutie in ingrediënten is er sinds begin 2020 niet geweest. De grote evolutie tijdens de coronacrisis, is de introductie van de maaltijdboxen. Ineens begon iedereen allerhande boxen te maken: aperitiefboxen, experienceboxen, eindejaarsboxen, valentijnsboxen, noem maar op. Ik denk wel dat dit fenomeen blijvend is."

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Heeft de crisis voor andere verwachtingen bij de klant gezorgd en welke toekomst is er voor eventcatering? We hadden hierover een gesprek met Bart Vandendooren van Gourmet Invent.
Soundfield komt na de moeilijke COVID-periode weer boven water, en wel met een uitgebreid, vernieuwd en verjongd team. Het bedrijf verzorgde ondertussen alweer meerdere events, onder meer eind augustus het W-Festival in Oostende. Hun eerste postcorona-megaklus.
Van 20 tot 23 september 2022 komt het internationale PHPCI-congres (Public Health Palliative Care International) naar het nieuwe Bruges Meeting & Convention Centre te Brugge.
De EVENT Confederation stelt met Brussels Special Venues een nieuw lid voor als extra associatie binnen de confederatie en stelt tegelijkertijd haar nieuwe directeur voor. Hugo Slimbrouck leidt vanaf 1 september de EVENT Confederation.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.