Online magazines

02 december 2020 Uw inspiratiebron voor experience marketing

Online versie bekijken
lAAT U INSPIREREN DOOR DE BESTE EVENTS TER WERELD
Sinds 27 november zijn de finalisten van de 15de editie van de Best Event Awards World Experience bekend. De jury beoordeelde hiervoor inzendingen uit 23 landen via een online stemming. Laat u inspireren... Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
Op 27 november werden de finalisten van de 15de editie van de Best Event Awards World Experience aangekondigd. De jury beoordeelde hiervoor inzendingen uit 23 landen via een online stemming.
Dit onderzoek roept eerst de principes en posities van aftrekbaarheid op, zowel vanuit VPB - als BTW-oogpunt voor Belgische klanten van BAPP-leden (Belgische B2B-context) voor de verschillende soorten artikelen.
Bij Lidl hebben honderden werknemers veilig hun stem voor de sociale verkiezingen uitgebracht. Dat hebben ze te danken aan de logistieke organisatie van evenementenbureau New Balls Please.
Bekijk zeker eens uw huurcontract voor uw vuilvangmatten.
Naar aanleiding van de gebeurtenissen in het weekend van 28 en 29 november schreef Tom Bellens, CEO van live communicatie bureau Push To Talk, volgend opiniestuk.
POLL: BELANGRIJKSTE CRITERIUM LOCATIEKEUZE 2021
Uit onze locatiebarometer blijkt dat 'bereikbaarheid' met 54% nog steeds het belangrijkste criterium is voor de keuze van eventlocaties in 2021. Is dat voor u ook zo? Stem en bekijk meteen ook de resultaten.
 
Bereikbaarheid
 
Aanwezigheid buitengedeelte
 
Uitstraling
 
Parkeergelegenheid
 
Prijs-kwaliteitsverhouding
 
Ligging en omgeving
 
Voorzieningen voor hybride/virtuele events
 
Flexibiliteit
 
Service en klantvriendelijkheid
 
Duurzaamheid
 
Catering
 
Comfort/luxe
 
Functionaliteit van de acommodatie
 
Link met thema/boodschap van event of meeting
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.