EventcateringPremium

AANDACHTSPUNTEN IN KEUZEPROCES BIJ ZOEKTOCHT CATERAAR

  • Volgens welk systeem werkt de cateraar (zelf, uitbesteed, ins/outs)?
  • Werkt de cateraar volgens het hygiënesysteem HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)?
  • Kunnen dieetwensen worden ingevuld?
  • Wat is het culinaire niveau?
  • Is de cateraar onafhankelijk?
  • Hoe ziet het assortiment dranken eruit?
  • Welke adviezen kan de cateraar geven ten aanzienvan de wijnkeuze?
  • Welke materialen worden standaard geplaatst (bar, porselein, koeling)?
  • Zijn er verplichtingen m.b.t. drankmerken?
  • Worden de mastiek en couvertkosten apart berekend?
  • Beschikt de cateraar over goede transportmiddelen?
  • Beschikt de cateraar over tafels, stoelen en tafellinnen, en zo ja, in welke stijlen?
  • Hoe ziet het bedienend personeel eruit?
  • Is het bedienend personeel gediplomeerd?
  • Overlegt de cateraar een gedetailleerde personeelsplanning?

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
09 december 2024

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine