Online magazines

04 maart 2021 Uw inspiratiebron voor experience marketing

onderzoek digitale teambuildings
In dit online magazine presenteren we graag de resultaten van onze bevraging over digitale teambuildings. Hieruit blijkt alvast dat 73% van onze lezers een dergelijke activiteit met de medewerkers in overweging neemt. Daarnaast heeft Kursaal Oostende groot nieuws melden. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
 
Gedurende januari en februari hebben wij bij de lezers van RendEvenement gepolst naar hun intenties om digitale teambuildings en incentives te organiseren. Hieruit blijkt o.a. dat 73% van onze lezers een dergelijke activiteit met de medewerkers ...
In het online magazine van Lowiz, het meetingbureau van Toerisme Oost-Vlaanderen, werden enkele nuttige tips gebundeld voor de organisatie van digitale teambuildings.
Een multifunctionele zaal is de toekomst voor het Kursaal. Een zaal die door middel van een ingenieus technisch systeem in een handomdraai kan worden omgebouwd van een klassieke theaterzaal met 2.030 seats naar een concertzaal tot 3.150 personen.
100 % elektrisch en tot 460 km rijbereik: ontmoet de BMW iX3.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.