Online magazines

27 oktober 2021 Uw inspiratiebron voor experience marketing

 
afspraken voor post covid events

Het einde van de Covid-19 lockdown heeft een ware ‘knaldrang’ ontketend. Echter, er zijn een aantal implicaties waar zowel opdrachtgevers als eventorganisatoren rekening mee moeten houden om alles in goede banen te leiden. Vandaar dat het Expert Center Event Marketing van ACC, met ondersteuning van Event Confederation en UBA een aantal richtlijnen uitvaardigt om events op een ordentelijke manier te organiseren.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

In Oost-Vlaanderen vind je tal van partners die jou helpen met jouw professioneel event. Want zeg nu zelf, alles zelf organiseren vergt veel tijd en expertise. Laat je daarom bijstaan door professionals die van je event een onvergetelijk moment maken.
Heeft de crisis voor andere verwachtingen bij de klant gezorgd en welke toekomst is er voor eventcatering? We hadden hierover een gesprek met Bart Vandendooren van Gourmet Invent.
Bekijk hier de inspiratievideo
Op 26 augustus organiseerde BAPP de 12e editie van de Networking Gift Show. Wij gingen langs en geven u graag een impressie van enkele trends en producten die in het oog sprongen.
Het einde van de Covid-19 lockdown heeft een ware ‘knaldrang’ ontketend.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.