“NOG VOOR JE BINNEN BENT, WEET JE OF DE LOCATIE GESCHIKT IS"

Gesprek met site inspections ervaringsdeskundige Siviglia Berto

Sivglia BertoSiviglia Berto* is sinds 1999 Events & Sponsoring Expert bij Delta Lloyd Life (sinds kort overgenomen door de Nationale Nederlanden) en sinds april 2017 geeft ze in bijberoep ook raad aan bedrijven en event agencies over hoe ze een goede site inspection kunnen plannen en uitvoeren. Omgekeerd adviseert ze ook hotels en venues over hoe ze zo'n inspectie goed kunnen voorbereiden. Ze bezoekt meer dan 500 venues per jaar en weet dus waarover ze spreekt. Wij vroegen haar hoe je de ideale site inspection voorbereidt en afwerkt.
(* beschrijving werksituatie op het moment van het interview -
najaar van 2017)

ER WORDT TE WEINIG GELUISTERD

Te weinig geluisterd

Het doel van haar consultancywerk is om een bedrijf/klant te koppelen aan het juiste eventbureau. En om corporate eventplanners te helpen bij bijvoorbeeld het opstellen van een goede briefing. Een evenement is immers veel meer dan alleen maar eten en drinken. Wat site inspections betreft, valt ze meteen met de deur in huis: “Weinigen weten welke potentiële klant langskomt. Er wordt ook veel te weinig geluisterd naar de noden, en dat is nogal frustrerend."

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.