Eventorganisator is beste onderneming

Easyfairs uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar 2018

Easyfairs, eventorganisator en manager van eventlocaties, is uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar 2018 in Franstalig België. Die prestigieuze prijs wordt al sinds 1996 uitgereikt aan de elite van de Belgische bedrijfswereld. Een onafhankelijke jury van specialisten kende de award dit jaar toe aan Easyfairs op basis van criteria als strategische focus, innovatie, openheid naar de wereld toe, voorbeeldig management, sterk beheer en financiële prestaties.
Momenteel organiseert Easyfairs 218 evenementen in 17 landen en beheert het evenementenhallen in België, Nederland en Zweden. Er werken 750 mensen. Easyfairs onderscheidt zich ook door haar innovatiecultuur. Dat is te zien in de evenementen die ze organiseert en in de technologische innovaties die ze inzet. Daarnaast is de organisatie er ook in geslaagd om uitermate kort op de bal te spelen, met de geocloning van bestaande concepten en de industrialisatie van belangrijke processen over alle vestigingen heen.
Eric Everard, oprichter en CEO van Easyfairs, is dan ook erg trots op deze erkenning: “Easyfairs onderscheidt zich als toonaangevende eventorganisator en manager van eventlocaties in België en ver daarbuiten en staat nu ook in de top 20 van eventorganisators wereldwijd. Deze award is dan ook een gigantische blijk van vertrouwen en het resultaat van de gemeenschappelijke inspanningen van ons hele team. Daarnaast is dit een enorme boost voor al onze toekomstige uitdagingen.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.