Vers vlees Partnercontent

Succesvol Slager Seminarie

Onlangs vond het Slager Seminarie plaats. Het was een avond met boeiende sprekers die interessante tips te vertellen hadden en waar de aanwezigen konden proeven van het Glorius varkensvlees. Drie sprekers spraken er over drie uiteenlopende thema’s. Zaakvoerster van Glorius, Herlinde Lafaut, mocht de spits afbijten. Zij vertelde wat het varkensvlees van Glorius zo speciaal maakt en hoe het aan zijn unieke smaak en kwaliteit komt. Daarna volgde Francky Godderis, een fiscaal expert die heel wat tips gaf over hoe slagers en traiteurs hun boekhouding het best aanpakken. Communicatie-expert Reinout Van Zandycke toonde tot slot aan hoe je met een aantal eenvoudige tips meer klanten haalt via online marketing.

ACTIE TOT EN MET 30 APRIL
Bij aankoop van 2 Glorius-varkens met vermelding vakblad Delicatesse onvangt u gratis Glorius charcuterie naar keuze (ter waarde van 70€). Zoals bv 1 gedroogde Glorius ham of 1 Glorius salami met 1 Glorius Coppa. Neem contact op via mail met vermelding vakblad Delicatesse.
Bestellen kan via https://glorius.be/site/contact-bestellen/
Of via info@glorius.be

Telefonisch:
Herlinde Lafaut
0478/42 84 04
Nunziata Lauria
0473/17 18 86


Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
company corner

GLORIUS

MELANEDREEF 24, HOUTHULST 8650Meer info
CharcuterieVarkensvleesVerse vleeswarenVers vlees
Print Magazine

Recente Editie
09 december 2024

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine