Online magazines

7 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
vrijwilligers correct vergoeden


Als je de kosten van je vrijwilligers correct terugbetaalt, dan is die vergoeding geen inkomen, en dus ook vrijgesteld van belastingen en sociale zekerheidsbijdragen. Lees er meer over in dit online magazine.
Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Voor de terugbetaling bestaan twee systemen: reële of forfaitaire kosten, elk met hun eigen regels.

 

 

 

 

 

Center Parcs veranderde dit jaar de naam van haar zakelijke tak: 'Business Solutions' werd 'Meetings & Events'. Met deze naamsverandering bekrachtigt de groep de investeringen van de afgelopen jaren in haar zakelijke product.

Innovatie en inspiratie rond evenemententechnologie zijn van 19 tot en met 22 maart 2024 dé kernwoorden in Frankfurt am Main in Duitsland tijdens Prolight+Sound, 's werelds grootste vakbeurs over event- en entertainmenttechnologie.

 

 

 

Maak kennis met Eventure: dé nieuwe vakbeurs voor de evenementensector. Op 18 en 19 december 2024 zal Waregem Expo het toneel zijn van dit tweedaagse B2B-evenement.

 

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.