Online magazines

06 oktober 2021 Uw inspiratiebron voor experience marketing

Online versie bekijken
 
luchtkwaliteit in eventlocaties
Vorige week publiceerde federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke een ministerieel besluit dat goede luchtkwaliteit verplicht in publieke ruimtes en dus ook in eventlocaties. Van zodra er een CO2-waarde van 900 ppm (parts per million) wordt bereikt, moet er ingegrepen worden. Dit zou nieuwe investeringen betekenen voor de meeste locaties en daarom wil de EVENT Confederation de nodige actie ondernemen. Allereerst wil men via een enquête een beter beeld krijgen van de ventilatie voorzieningen bij de locaties. Bij geven wij deze boodschap door aan alle uitbaters van eventlocaties. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
Bluebridge - Ostend Science Park is een ontmoetingsplek voor innovatieve bedrijven die toekomstgerichte, duurzame oplossingen willen uitwerken. In dit uitgesproken tech-research kader kan je meetings tot 200 personen organiseren. Ontdek deze locatie!
In het kader van het dossier rond luchtkwaliteit, wil de EVENT Confederation onderbouwde informatie aanleveren aan het Corona secretariaat over de huidige ventilatie situatie in onze sector en de ventilatie voorzieningen in de eventbranche.
Wat voor werk u ook doet, de Ford bedrijfsvoertuigen zijn in staat aan al uw eisen te voldoen. Bovendien geniet u nu uitzonderlijk van 0,49% financiële renting op alle Ford bedrijfswagens.
De EVENT Confederation stelt met Brussels Special Venues een nieuw lid voor als extra associatie binnen de confederatie en stelt tegelijkertijd haar nieuwe directeur voor. Hugo Slimbrouck leidt vanaf 1 september de EVENT Confederation.
Op 26 augustus organiseerde BAPP de 12e editie van de Networking Gift Show. Wij gingen langs en geven u graag een impressie van enkele trends en producten die in het oog sprongen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.