Online magazines

29 september 2021 Uw inspiratiebron voor experience marketing

Online versie bekijken
 
brussels special venues lid van EC
De EVENT Confederation schreef alvast een positief verhaal naar aanleiding van de door Covid zwaargehavende sector. Voor de pandemie bestonden er diverse kleinere associaties. Meer en meer gaan deze nu samenwerken onder de koepel van de EVENT Confederation. Vandaag staat de teller al op 5 confederatie leden. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
De EVENT Confederation stelt met Brussels Special Venues een nieuw lid voor als extra associatie binnen de confederatie en stelt tegelijkertijd haar nieuwe directeur voor. Hugo Slimbrouck leidt sinds 1 september de EVENT Confederation.
De Grote Post in Oostende is gehuisvest in een beschermd, modernistisch gebouw dat decennia lang dienst deed als postgebouw. De mogelijkheden zijn eindeloos met 3 theaterzalen en 10 polyvalente zalen. Congressen, seminaries, feesten,... alles kan!
Op 26 augustus organiseerde BAPP de 12e editie van de Networking Gift Show. Wij gingen langs en geven u graag een impressie van enkele trends en producten die in het oog sprongen.
Van 20 tot 23 september 2022 komt het internationale PHPCI-congres (Public Health Palliative Care International) naar het nieuwe Bruges Meeting & Convention Centre te Brugge.
Het Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) organiseert zijn traditionele networking evening voor incentive- en evenementenbureaus op 20 oktober 2021 vanaf 17.30 uur in Comet Louise.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.