Online magazines

02 juni 2021 Uw inspiratiebron voor experience marketing

Online versie bekijken
nieuwe cijfers over de eventmarkt

Uit recent onderzoek blijkt dat ondanks de voordelen van online events slechts een kleine minderheid van de werknemers online events verkiest boven live events. En Nederlands onderzoek toont aan dat  de totale economische waarde van zakelijke evenementen € 9,1 miljard euro bedraagt.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

 
Waar en wanneer u ook extra geluid, licht, led, rigging, AV-accessoires of crew nodig heeft, AV-Kloud kan u helpen de juiste ervaren technologie- en productiepartner te vinden.
Belgen hebben in het coronatijdperk de voordelen van online evenementen leren kennen. Al verlangen de meeste respondenten ernaar om opnieuw live events bij te wonen. Dat blijkt uit een enquête van AP Hogeschool Antwerpen en VBO en iVOX.
Onderzoek naar de indirecte en afgeleide bestedingen van zakelijke evenementen in Nederland, laat zien dat de totale economische waarde van zakelijke evenementen 9,1 miljard euro bedraagt.
Het Bruges Meetings & Convention Center heeft een vacature voor een Facility Coordinator. Solliciteren kan tot 17 juni.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.