Online magazines

02 april 2021 Uw inspiratiebron voor experience marketing

Online versie bekijken
NIEUW TIJDPERK VOOR BEDRIJFEVENTS

Tijdens een panelgesprek naar aanleiding van de opening van het 'hybrid theatre' in Kinepolis Antwerpen werd nogmaals duidelijk dat digitale events niet van voorbijgaande aard zijn en dat de events van toekomst een hybride karakter zullen aannemen. Wij bundelden de belangrijkste conclusies.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

 
Event- en hospitality cateraars Gourmet Invent en Amalthea gaan vanaf april structureel samenwerken. Beide bedrijven zijn reeds jaren een vaste waarde in de top van de Belgische cateraars.
Kinepolis wil inzetten op de online mogelijkheden van events en stelt in Kinepolis Antwerpen een filmzaal permanent ter beschikking van het Antwerpse Blue Moon, specialist in het streamen van bedrijfsevents.
Naar aanleiding van de aanbesteding van het AVIQ (Waals Agentschap voor Levenskwaliteit) hebben zeven Belgische bedrijven hun krachten gebundeld om vliegensvlug 20 van de 28 Waalse centra te organiseren.
Als u beslist om een attentie te schenken aan uw werknemers en/of relaties dan is dit in de meeste gevallen aftrekbaar. Wij hebben alvast de nieuwe whitepaper van Deloitte over aftrekbare kosten toegevoegd aan ons dossier (met dank aan BAPP).
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.