Online magazines

24 maart 2021 Uw inspiratiebron voor experience marketing

Online versie bekijken
uniek learning event

In dit online magazine ontdekt u o.a. de troeven van Oostende voor uw bedrijfsevenementen. Daarnaast belichten we de Makers Fair van Brico, een fygitaal event om de medewerkers klaar te stomen voor een goede en efficiënte verkoop. Dit werd georganisseerd in samenwerking met PMG, de uitgever van uw vakblad. We melden ook graag de nieuwe datum voor de BETA-Awards. Op 15 juli kunt u de winnaars ontdekken. Inschrijven is nog mogelijk tot 11 juni. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

 
Seminaries, teambuildings, ... Iedereen kijkt halsreikend uit naar het moment waarop ze opnieuw uitstapjes met de firma mogen doen. Wij geven 5 redenen waarom je Oostende zeker op de lijst van locaties moet zetten bij je volgende bedrijfsevenement.
Brico (België) en Praxis (Nederland) organiseerden in maart hun jaarlijkse educatief evenement voor hun medewerkers en partners. Het educatief en creatief event ging fygitaal door: zowel fysiek als digitaal. Ontdek hoe dit uitzonderlijk event gerealiseerd werd!
Op donderdag 15 juli vindt de 1ste editie van de Belgian Event Tech Awards plaats in Sotto’s in Zottegem. Op dit jaarlijks event zullen de beste event technici worden bekroond. Wij spraken met Rik Henneco, een van de organisatoren.
OFCORES Events heeft een gold award behaald tijdens de Virtual Event Awards voor hun bijdrage in de organisatie van het BAM Virtual Marketing Congress.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.