Online magazines

20 januari 2021 Uw inspiratiebron voor experience marketing

Online versie bekijken
eventsector ondersteunt vaccinaties
De oproep vanuit de eventsector naar de overheid om hulpt te bieden bij de vaccinatiecampagne heeft zijn nut gehad. Zo zijn er al verschillende eventlocaties ingeboekt als locatie voor vaccinaties maar ook andere bedrijven en freelancers uit de sector zullen hun steentje bijdragen. Wij zien het alvast als een eerste lichtpunt en wensen iedereen goede moed.
Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
De oproep van de eventsector naar de overheid om hun expertise te gebruiken bij de organisatie van de vaccinatiecampagne is niet in dovemansoren gevalen.
Profiteer meteen van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Het loont de moeite!
Ontdek hier de winnaars van de 15de editie van de Best Event Awards World Experience. De jury beoordeelde hiervoor inzendingen uit 23 landen via een online stemming.
POLL VOORKEUREN DIGITALE TEAMBUILDINGS EN INCENTIVES
Uit onze vorige poll bleek dat 38% van onze lezers een digitale teambuilding of incentive wenst te boeken. Daarnaast overweegt 27% een dergelijke activiteit. 65% staat dus open hiervoor! welke type geniet uw voorkeur?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.