Online magazines

16 december 2020 Uw inspiratiebron voor experience marketing

Online versie bekijken
WE DUIMEN VOOR 2021
Vooruitkijken is de enige manier voor de eventbranche om door deze verschrikkelijk moeilijke periode te komen. Enerzijds duimen we voor een duidelijk perspectief voor meetings en events in 2021 en anderzijds bieden we graag een helpende hand waar mogelijk. Heeft u vragen of voorstellen, dan kunt u ze steeds mailen naar tdh@pmg.be. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
Hybride evenementen, livestreams, webinars… online events zijn niet meer weg te denken. Maar wat als de juiste apparatuur en ruimte niet beschikbaar is? Flanders Expo & Blue Moon bieden bedrijven en event organisatoren de oplossing!
Hou de productiviteit en de klanttevredenheid van uw bedrijf hoog dankzij een VoIP provider. FoundCOM biedt de beste state-of-the-art telecomservice waarbij kwaliteit en bereikbaarheid leiden tot optimale resultaten.
Een team laatstejaarsstudenten van de opleiding Eventmanagement aan hogeschool VIVES organiseerde op 14 december 2020 het online congres ‘Cor…oh no!’.
Profiteer deze maand nog van de Orange Business Deals voor u en/of uw collega's. Vijf exclusieve voordelen en keuze uit een abonnement met of zonder Iphone.
Dit onderzoek roept eerst de principes en posities van aftrekbaarheid op, zowel vanuit VPB - als BTW-oogpunt voor Belgische klanten van BAPP-leden (Belgische B2B-context) voor de verschillende soorten artikelen.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van min. 500 euro.
POLL: BELANGRIJKSTE CRITERIUM LOCATIEKEUZE 2021
Uit onze locatiebarometer blijkt dat 'bereikbaarheid' met 54% nog steeds het belangrijkste criterium is voor de keuze van eventlocaties in 2021. Is dat voor u ook zo? Stem en bekijk meteen ook de resultaten.
 
Bereikbaarheid
 
Aanwezigheid buitengedeelte
 
Uitstraling
 
Parkeergelegenheid
 
Prijs-kwaliteitsverhouding
 
Ligging en omgeving
 
Voorzieningen voor hybride/virtuele events
 
Flexibiliteit
 
Service en klantvriendelijkheid
 
Duurzaamheid
 
Catering
 
Comfort/luxe
 
Functionaliteit van de acommodatie
 
Link met thema/boodschap van event of meeting
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.