Online magazines

18 november 2020 Uw inspiratiebron voor experience marketing

Online versie bekijken
hoe thuiswerkers motiveren?
We spraken Cobus Van Gheluwe enkele dagen voor de federale overheid de lockdown 2.0 afroept. Hij is CEO van Funkey, een digitaal platform dat de vraag en aanbodzijde voor teambuildings verzamelt en op elkaar afstemt. Dat het hele land weer verplicht zal moeten thuiswerken, staat dan al als een paal boven water. Net om die reden heeft hij zijn nieuwe e-boek uitgebracht: ‘Hoe houd je medewerkers gemotiveerd in tijden van telewerk?’
Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
In een mailing aan bijna 2.000 toonaangevende bedrijven heeft BAPP (Belgian Association of Promotional Products) voorgesteld om "dank je wel" te zeggen tegen hun medewerkers, klanten en zakenpartners.
De jury loofde de toekomstgerichte strategie, die focust op het creëren van doeltreffende tools en een ongeziene samenwerking met partners, om zo een kader te creëren waarbinnen congressen op een COVID-veiligere manier kunnen plaatsvinden.
Wilt u vergaderen met zicht op de Dijle of toch liever in een voormalige brouwerij? Meet in Mechelen staat voor u paraat om u onder te dompelen in de veelzijdigheid van de charmante stad.
Nu thuiswerk weer verplicht is, is het soms moeilijk om de betrokkenheid van werknemers hoog te houden. Cobus van Gheluwe, CEO van Funkey, reikt digitale oplossingen aan via zijn teambuildingplatform.
COVID-19 heeft een weg gevonden naar het menselijk lichaam en heeft wereldwijd voor de niet eerder geziene gezondheidscrisis gezorgd. Aan de basis hiervan ligt de aanhoudende luchtvervuiling, veroorzaakt door stikstofoxiden (NOx) en andere schadelijke stoffen (VOS).
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.