Online magazines

21 oktober 2020 Uw inspiratiebron voor experience marketing

Online versie bekijken
business gift sample box komt er aan!

Deze week valt de eerste Business Gift Sample Box in bus bij iedereen die zich hiervoor heeft geregistreerd. Een box vol concrete producten ter inspiratie voor relatiegeschenken. Naast de samples bevat de box ook een magazine op maat met alle nodig info voor een succesvolle keuze. Geen box aangevraagd? Hieronder vindt u alvast al enkele interessante ideeën en tips.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Goed nieuws! Als u beslist om een attentie te schenken aan uw werknemers en/of relaties dan is dit in de meeste gevallen aftrekbaar. Afhankelijk aan wie u dit geeft en het type product gelden er enkele regels.
Krassen is winnen. Ook voor uw sales en marketing! Want wie krasloten inzet als promotiemiddel schenkt de meest motiverende kans voor alle consumenten: dromen werkelijkheid maken.
Confidas komt op de proppen met een hippe geschenkverpakking: speels en toch verfijnd. Wedden dat hun pâtes de fruits jong en oud bekoren!
Bij Bongo huist het idee dat belevenissen als relatiegeschenk een diepe indruk laten die ook lang blijft nazinderen. De groeiende populariteit van geschenkbonnen bevestigt dat alleen maar.
Bent u op zoek naar een manier om collega’s, werknemers, klanten ... te bedanken? Merci Finest Selection is hét chocoladeproduct bij uitstek om dit te doen.
Samplen is, nu meer dan ooit, de beste optie om uw product tastbaar voor te stellen bij uw doelpubliek. Ontdek het concept en de voordelen van de MAGAZINE SAMPLE BOX, dé ideale, all-in-one-oplossing voor het verdelen van samples.
Verschillende nationale en internationale studies tonen jaarlijks de kracht aan van relatiegeschenken en promotionele producten aan als onderdeel van de marketingmix.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.