naar top
Menu
Logo Print

Video: herbeleef het Open Seminar

Op donderdag 12 mei organiseerde HARPO Speakers Society in samenwerking met RendEvenement, Think Video, Streetevent, JM Agency en San Marco Village de tiende editie van het Open Seminar.
Het doel hierbij is om gratis kennis te maken met boeiende sprekers op een toplocatie. Want wie een spreker boekt, wil deze graag eerst eens live aan het werk zien. Nancy Vermeulen, Kevin Van Nuffel en Sabine Vandebroek kwamen voor de pauze elk 20 minuten aan het woord.
Nancy Vermeulen nam de aanwezigen mee in de spectaculaire wereld van de ruimtevaart en deelde gepassioneerd haar unieke ervaringen van tijdens haar Marssimulatiemissie in de woestijn van Utah.
Kevin Van Nuffel toonde dat Leonardo Da Vinci een voorbeeld is om succesvolle projecten te realiseren. Via citaten van Da Vinci laat hij de aanwezigen interactief nadenken hoe ze kunnen slagen in alles wat ze ondernemen.
Sabine Vandebroek ondernam een poging om iedereen te laten zingen en slaagde met glans. Door ludieke en creatieve muzikale interventies neemt ze je team mee op sleeptouw om een positieve energie te realiseren.
Na de pauze pakte Harry Van Hest uit met zijn seminar “Passie + Communicatie = Succes”. Harry’s motiverende en inspirerende voordracht geeft managers inzicht om veranderingen in hun bedrijf op een succesvolle manier door te voeren. Wie succes wil hebben, moet nadenken over wat hij of zij doet en moet ook anders leren denken. Harry nam de aanwezigen mee op een interactieve reis doorheen wijsheden en inzichten in ons gedrag en communicatie. Aan het eindstation liet hij iedereen achter met de nodige bagage om anders en gepassioneerder aan de slag te gaan.
Belangrijk detail bij deze presentatie: Harry garandeert een explosie van enthousiasme bij de aanwezigen, zoniet hoeft de opdrachtgever hem niet te betalen.

Alle sprekers zijn te boeken via www.harpo.be


Andere partners:
RendEvenement: meer info over de sprekers via het artikel in RendEvenement
Streetevent: verzorgde de foto’s en deze zijn hier te bekijken
Think Video: realiseerde de sfeervolle video
J&M Agency: de hostessen ontvingen en begeleiden de gasten in stijl
San Marco Village: zorgde voor de unieke locatie en de uiterst smakelijke foods & drinks