naar top
Menu
Logo Print

Video: Mechelen Mice Event

Op 9 november organiseerden enkele eventpartners uit Mechelen samen met het congresbureau Meet in Mechelen een voorprogramma op de Festivak beurs. ‘s Morgens konden de deelnemers parkeren bij de Nekkerhal en van daaruit vertrokken ze met een shuttlebus naar het Congres- en Ergoedcentrum Lamot. Daar werden ze getrakteerd op een uitgebreid ontbijt en verwelkomd door Björn Siffer, Schepen voor o.a. Toerisme. Daarna volgde een dubbelinterview met ex-profvoetballer Piet den Boer en Kurt Callaert van Meet in Mechelen. Zijn benadrukten nog eens de vele mogelijkheden voor meetings en events in Mechelen. De deelnemers kregen ook een rondleiding in Lamot dat zich met 8 zalen en een historische setting volop profileert als locatie voor middelgrote events en congressen.
De volgende stop was bij Utopolis, een bioscoopcomplex dat met haar VIP zaal, VIP Lounge en andere filmzalen veel mogelijkheden biedt voor uiteenlopende events. Met de digitale projectie is een professionele presentatie alvast verzekerd.
In de VIP zaal kregen de aanwezigen ook een voorstelling van het Orchestrate concept van Event Masters. Doel hiervan is om de deelnemers op het einde van de training samen muziek te laten spelen als een echt symfonisch orkest. Tijdens de sessie onder professionele begeleiding kon iedereen alvast proeven van het vioolspelen en dit werd heel enthousiast onthaald.
Na een verkwikkende lunch ging het richting Nekkerhal om Festivak te bezoeken. Daar konden de aanwezig o.a. verschillende eventpartners uit Mechelen ontdekken.
Nuttige links:
-Congres- en Erfgoedcentrum Lamot
-Utopolis
-Event Mastersvideo teambuildingconcept Orchestrate
-Meet in Mechelen

MEET IN MECHELEN

MEET IN MECHELEN

+3215297755
+3215297510