29 november 2017

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

Lees online

LOCATIE SPECIAL - DEEL 4
In dit online magazine bieden wij u graag een nuttig en inspirerend overzicht van geschikte locaties voor onvergetelijke meetings, incentives en events. Daarnaast
krijgt u ook een uitgebreid beeldverslag van het Open Seminar in het Nederlandse Brabant

TIP: schenk eens de Beste Pralines van het Jaar als relatiegeschenk

De zoektocht naar een eventlocatie

Zo maken eventbureaus hun keuze uit het grote aanbod aan venues, hotels en locaties
Lees meer

Tips van Siviglia Berto (Events & Sponsoring Expert) voor site inspections
Lees meer

Beeldverslag: Open Seminar in Nederlandse Brabant

Een selecte groep van vooral Belgische eventorganisatoren en ondernemers kreeg op uitnodiging van Speakers Society en RendEvenement een studiedag aangeboden in het Nederlandse Brabant.
Lees meer

Faculty club: vergaderen in historisch kader

Als u samen met uw gezelschap in de allerbeste omstandigheden wil vergaderen, biedt het eeuwenoude, historische kader van de Faculty Club u een passend, eigentijds antwoord.
Lees meer

Floreal Blankenberge stelst voor: Eventzaal Cul'thus

Floreal Seminars is in België tot een belangrijke speler uitgegroeid in het organiseren van seminaries: vier uitzonderlijke locaties met een grote accommodatiecapaciteit, restaurants en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden complete diensten op maat van de klanten aan.
Lees meer

A room with a zoo

Bent u nog op zoek naar een unieke locatie voor een receptie, diner, vergadering, seminarie, concert of congres? Het Flanders Meeting & Convention Center bevindt zich in het hartje van ZOO Antwerpen.
Lees meer

Gent ICC in de citadelsite' wordt topcongresvenue in vlaanderen

Vlaanderen heeft de ambitie om zich als congresregio met unieke erfgoedlocaties internationaal op de kaart te zetten. Een van die locaties ligt in het Gentse Citadelpark: de cluster bestaande uit Gent ICC, 't Kuipke, het Stedelijk Museum voor Actuele Kunsten (SMAK), het Museum voor Schone Kunsten (MSK) en de indrukwekkende industriële Floraliënhal, gebouwd in 1913.
Lees meer

Voor al jouw evenementen een memorabele formule op maat

Op zoek naar een exclusieve en vlot bereikbare locatie voor jouw volgende evenement? Bij Kinepolis Business zit je aan het juiste adres. Wist je immers dat je bij ons de show kunt stelen met zoveel meer dan klassieke filmvoorstellingen of avant-premières alleen?
Lees meer

Hangar 58: de muren vertellen uw verhaal

HANGAR58 in het Domein Bokrijk is een bijzondere evenementen-locatie. Dit hedendaagse, multifunctionele gebouw ligt in een historisch en authentiek kader, en deze combinatie zal zonder twijfel indruk maken op uw genodigden.
Lees meer

Ibis Gent Centrum Opera: budgetvriendelijk hotel

Ibis Gent Centrum Opera is een budgetvriendelijk hotel gelegen in de Gentse binnenstad en is gemakkelijk bereikbaar met de auto en de tram (tramstop voor de deur).
Lees meer

Wereldstad Antwerpen: sprankelend aanbod

Antwerpen is, na Brussel, de tweede belangrijkste stad in België voor conferenties en evenementen. De stad aan de Schelde heeft dan ook alles in huis om van uw evenement een succesverhaal te maken: een topligging, een uitmuntend meetingaanbod en een sprankelend en divers cultuurhistorisch aanbod.
Lees meer

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Optimaliseer uw site inspections met deze tips
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be