22 november 2018

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

Lees online

LOCATIE SPECIAL - DEEL 3
In dit online magazine bieden wij u graag een nuttig en inspirerend overzicht van geschikte locaties voor onvergetelijke meetings, incentives en events. Daarnaast zetten we ook SLV Rent en Soundfield - 2 uitstekende AV partners - in de kijker. Indien u plannen heeft voor een beursorganisatie of -deelname kunt u bij Alter Expo terecht. Tot slot leest u ook hoe Onetec de 'European Week of Regions & Cities faciliteerde.
TIP: schenk eens de Beste Pralines van het Jaar als relatiegeschenk

De zoektocht naar een eventlocatie

Zo maken eventbureaus hun keuze uit het grote aanbod aan venues, hotels en locaties
Lees meer

Tips van Siviglia Berto (Events & Sponsoring Expert) voor site inspections
Lees meer

Café Local heeft alles in huis

Café Local is dé plek in het bruisende Antwerpen Zuid waar jouw business- event of private party gegarandeerd een succes wordt. Het is een unieke locatie die geschikt is voor diverse types events.
Lees meer

Alter Expo bouwt uw beurs

Alter expo is specialist in totaalprojecten en fullservicebeursbouw. Het bedrijf uit Evergem (nabij Gent) streeft naar een langetermijnrelatie met al zijn klanten en hecht veel belang aan een enthousiaste, flexibele, innovatieve en correcte aanpak.
Lees meer

Bijzonder open gebouw biedt eigentijds vergader- en congrescentrum

Het Vlaams-Brabantse Provinciehuis is een groot gebouw met veel glaspartijen en natuurlijk zonlicht in alle vergaderruimtes. Het gelijkvloers biedt de bedrijfswereld drie grote vergaderzalen, negen break-outrooms, een restaurant met tuin en terras en verschillende cateringruimtes.
Lees meer

Brussels Kart: originele eventlocatie

Brussels Kart is een originele eventlocatie met een ruime parking. Het heeft een strategische ligging, aan de poort van Brussel. Het complex heeft verschillende zalen waarin elk type van activiteit perfect kan verlopen.
Lees meer

Kasteel van Leeuwergem: elegant en verfijnd kader

Het kasteel van Leeuwergem, in Rococostijl, is één van de beroemdste kastelen in Oost-Vlaanderen. De zeventiende-eeuwse decoraties zijn mooi bewaard gebleven en kunnen als elegante en verfijnde omgeving dienen voor uw receptie, een seminar of een viplunch of -diner van 2 tot 60 personen.
Lees meer

FMCCA wint 'Best Marketing Award 2017'

Flanders Meeting & Convention Center Antwerp (FMCCA) werd op 15 november tot winnaar bekroond van de prestigieuze 'Best Marketing Award 2017'. Deze award werd uitgereikt op het 56e congres van International Congress and Convention Association (ICCA) in Praag.
Lees meer

SLV Rent voor een zorgeloos event

SLV Rent biedt zijn klanten een service aan die veel verder gaat dan alleen maar het leveren van materiaal. “Het is onze bedoeling om het eventconcept zo goed mogelijk te ondersteunen, te ontwikkelen en indien mogelijk nog te versterken.
Lees meer

Onetec is topkeyleverancier

De Belgische OneTec group met hoofdzetel in Brussel en vestigingen in Antwerpen, Rijsel en het Groothertogdom Luxemburg was in oktober dit jaar voor de achtste maal op rij top- keyleverancier van de European Week of Regions & Cities, georganiseerd door EU Directorate General and Urban Policy (DG REGIO) en de European Committee of the Regions (CoR).
Lees meer

Soundfield: overal licht led en geluid

Soundfield levert meer dan licht en geluid, al bijna 30 jaar levert Soundfield ervaringen. Aan elk technisch detail wordt gedacht voor alle events, van klein tot groot.
Lees meer

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Verwen uw zakenpartners, klanten of collega's met exclusieve, handgemaakte pralines gebaseerd op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards. Elke praline zorgt door zijn creativiteit, originele samenstelling en selectie van topingrediënten voor een unieke smaakbeleving.
Lees meer

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Online Magazine: Locaties voor onvergetelijke meetings, incentives en events - deel 3
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be