15 november 2017

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

Lees online

LOCATIE SPECIAL - DEEL 2
In dit online magazine bieden wij u graag een nuttig en inspirerend overzicht van geschikte locaties voor onvergetelijke meetings, incentives en events.

Zo maken eventbureaus hun keuze uit het grote aanbod aan venues, hotels en locaties
Lees meer

Tips van Siviglia Berto (Events & Sponsoring Expert) voor site inspections
Lees meer

Perfect gelegen seminariecentrum

Seminariecentrum Aula Schaubroeck heeft vier uitgeruste zalen voor diverse doeleinden, van seminaries naar presentaties tot opleidingen. De locatie is bovendien uitstekend gelegen, weg van de drukte van de Gentse binnenstad en toch gemakkelijk bereikbaar.
Lees meer

Pure fun op Het Eilandje in Nieuwpoort

Happy kids betekent happy parents … een leuze die The Outsider Coast hoog in het vaandel draagt. Want deze organisator zorgt voor een onovertroffen totaalpakket op uw familiedag.
Lees meer

Meer dan een oase van sport!

Sportoase biedt op 7 locaties in België vergader- en eventfaciliteiten, waarvan Sportoase Philipssite in Leuven het meest uitgebreid is, met 7 eventzalen. Gelegen aan de Leuvense ring, in een oase van rust en dicht bij de E40, de E314 en het station.
Lees meer

Buitengewoon kader voor events

Welkom in het Résidence Palace Internationaal Perscentrum Brussel, een uitzonderlijke locatie voor al uw evenementen. Dit schitterende art-decogebouw uit de jaren 1920, vlak bij het Schumanplein in het hart van de Europese wijk, zorgt voor een uniek decor en geeft aan uw evenement een authentieke charme mee.
Lees meer

Waar evenementen net dat tikkeltje anders zijn

Gelegen in hartje Brussel biedt het Paleis voor Schone Kunsten, bekend als BOZAR, niet minder dan 33.000 m² oppervlakte aan voor de organisatie van allerhande events, personeelsfeesten en conferenties.
Lees meer

Bijzonder open gebouw biedt eigentijds vergader- en congrescentrum

Het Vlaams-Brabantse Provinciehuis is een groot gebouw met veel glaspartijen en natuurlijk zonlicht in alle vergaderruimtes. Het gelijkvloers biedt de bedrijfswereld drie grote vergaderzalen, negen break-outrooms, een restaurant met tuin en terras en verschillende cateringruimtes.
Lees meer

'Black box' voorzien van alle benodigdheden voor licht en geluid

Sinds 2015 is Artexis druk bezig om van Nekkerhal-Brussels North een hedendaagse evenementenhal te maken. In de hal werd toen een 'black box' gebouwd die voorzien is van alle benodigdheden voor licht en geluid, de Nekkerbox.
Lees meer

Avidof: Véél meer dan een meetingcenter

Avidof is de nieuwe trendy en betere locatie vlak bij Gent. Zakelijke soberheid en landelijke gezelligheid gaan hier hand in hand in een inspirerende omgeving. Niet alleen de toparchitectuur gecombineerd met moderne technologie maakt uw project uniek, ook de aanpak van het team zal u aangenaam verrassen.
Lees meer

2 Gentse topmonumenten als eventlocatie

De Sint-Pietersabdij en het Gravensteen zijn twee Gentse topmonumenten: de eerste gelegen naast het Sint-Pietersplein en vlak bij de binnenring, de andere in het hart van de historische binnenstad.
Lees meer

State-of-the-art-theater bij het centrum van Gent

Zoals Capitole Gent vindt u geen tweede. Dit unieke art-decogebouw huisvestte ooit een bioscoopzaal, maar is vandaag een state-of-the-art-theater. Ontdek op wandelafstand van het historische stadscentrum de perfecte locatie voor uw evenementen, conferenties en vergaderingen.
Lees meer

Sprankelende locaties in wereldstad Antwerpen

 Antwerpen is, na Brussel, de tweede belangrijkste stad in België voor conferenties en evenementen. De stad aan de Schelde heeft dan ook alles in huis om van uw evenement een succesverhaal te maken: een topligging, een uitmuntend meetingaanbod en een sprankelend en divers cultuurhistorisch aanbod.
Lees meer

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Online Magazine: Locaties voor onvergetelijke meetings, incentives en events - deel 2
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be