07 december 2018

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxEerste Locatie Barometer: dit zijn de resultaten

Naar aanleiding van onze Locatie-gids vonden wij het een goed idee om na te gaan hoe organisatoren nu precies een eventlocatie zoeken en boeken. 150 organisatoren gaven hun werkwijze en voorkeuren door via onze online-enquête. Door hun medewerking kunnen wij u hierbij een goed beeld aanbieden van hoe men in België te werk gaat bij de selectie van eventlocaties. Ontdek hier de resultaten
Tom D'Halluin

Hoofdredacteur

Verder in dit online magazine:

Ontvang nu gratis de Locatie Gids

Referenties HippoLoggia

Vergaderen in bijzondere setting

Eventruimte voor creatieve geesten

Feestelijke avonden tijdens Winterpret

Teambuilding in Vlaams Brabant

Multifunctionele eventhall in Antwerpen

Uw seminarie of feest aan de Belgische Kust

Eindejaarsgeschenk op maat

Hypermoderne Hangar als eventlocatie

Nieuwe website de Montil

Flanders Expo trekt duurzame kaart

Dynamisch kader voor uw volgend event

HOE ZOEKEN EN BOEKEN ORGANISATOREN EEN EVENTLOCATIE?

Gedurende september en oktober gaven 150 organisatoren hun werkwijze en voorkeuren door via onze online-enquête.
Volledig artikel lezen

ONTVANG NU UW GRATIS LOCATIE GIDS 2019

Met de Locatie Gids 2019 biedt RendEvenement u een nuttig en inspirerend werkinstrument voor de keuze van een geschikte locatie. De gids is een boeiend overzicht van gevestigde waarden en gloednieuwe locaties die allen garant staan voor een uitstekende begeleiding van uw meetings, incentives en events.
Lees meer

HIPPOLOGGIA BOUWDE OP KORTE TERMIJN HEEL WAT ERVARING OP

160pxHippoLoggia is een eventlocatie die nog maar sinds december vorig jaar in gebruik werd genomen, maar al heel wat adelbrieven kan voorleggen. Het samenwerkingsverbond tussen tussen SV Zulte Waregem en Ballroom, Fairs & Events Waregem en Gourmet Invent wierp al zijn vruchten af.
Volledig artikel lezen

VERGADEREN IN EEN BIJZONDERE SETTING

160pxIn onze parken heeft u de beschikking over een volledig uitgerust Business Center die bijzonder zijn geschikt voor een congres of voor vergaderen met uw collega's.
Lees meer

EVENTRUIMTE VOOR CREATIEVE GEESTEN

160pxThe Streetfood Company ontstond in de garage van de broers Ardenois en is uitgegroeid tot een cateringbedrijf gespecialiseerd in street food. Geen traditionele foodtrucks, maar foodbikes: 8 trendy bakfietsen met verschillende foodconcepten en een totaalbeleving.
Lees meer

FEESTELIJKE AVONDEN TIJDENS WINTERPRET

Bij VIAGE houden we van tradities. Maar we vinden het heerlijk om ze wat door elkaar te schudden en te bestrooien met wat glamour en verrassingen. Ter gelegenheid van Winterpret wordt het Entertainment Center omgetoverd tot een plek die nog magischer en feestelijker is dan gewoonlijk .
Lees meer

TEAMBUILDING IN VLAAMS-BRABANT

Je teambuilding dit jaar organiseren in Leuven of Vlaams-Brabant? Van bier proeven tot heerlijke gerechten koken, een uitdagend stadsspel spelen of ontspannen fietsen door de natuur.
Lees meer

MULTIFUNCTIONELE EVENTHALL GELEGEN OP ANTWERPEN ZUID

160pxDe Zuiderkroon is een multifunctionele eventhall die volledig aan uw wensen aangepast kan worden. Gelegen op het trendy Antwerpen Zuid, biedt deze polyvalente zaal een uitzonderlijke en inspirerende omgeving voor uw bedrijfsfeesten, productlaunches, dealerevents, recepties, walking dinners, enz.
Lees meer

UW SEMINARIE, BEDRIJFSFEEST OF TEAMBUILDING AAN DE BELGISCHE KUST

160pxWP Hotels & Events staat al meer dan 80 jaar garant voor topentertainment aan de Vlaamse kust. Zowel voor vergaderingen in beperkte kring als voor uitgebreide seminaries zijn de hotels en eventzalen de ideale uitvalsbasis.
Volledig artikel lezen

EINDEJAARSGESCHENK OP MAAT

160pxWe naderen het einde van 2018. Hoog tijd om je partners, klanten of medewerkers te bedanken voor een - hopelijk - geweldig jaar! Je zoektocht naar een tof relatiegeschenk dat je makkelijk kunt personaliseren stopt hier.
Lees meer

HYPERMODERNE HANGAR EN AUTHENTIEK TEGELIJK

Een hypermoderne hangar met uitzicht op een sprookjesachtig verlichte, eeuwenoude stad, verscholen in de groene panorama's van Bokrijk. Het kan zomaar de achtergrond van uw volgende bedrijfsfeest, seminarie, expo, of familiedag worden.
Lees meer

NIEUWE WEBSITE BOORDEVOL NUTTIGE INFORMATIE VOOR UW EVENTS

Bezoek onze nieuwe site! Die zit boordevol nuttige informatie om al uw privé- en bedrijfsevenementen tot een succes te maken. Nog vragen? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.
Lees meer

FLANDERS EXPO TREKT DE DUURZAME KAART

Flanders Expo trekt de duurzame kaart. De honger naar een betere duurzame omgeving was nog nooit zo groot in Flanders Expo. Vegetarische opties, werken met lokale leveranciers voor groenten en vlees, werken met recycleerbare verpakkingen en het beperken van koken met additieven zijn maar enkele voorbeelden. Lees meer

DYNAMISCH KADER VOOR UW VOLGEND EVENT

Brussels Kart is een originele eventlocatie met een ruime parking. Het heeft een strategische ligging, aan de poort van Brussel. Het complex heeft verschillende zalen waarin elk type van activiteit perfect kan verlopen voor 5 tot 200 personen.
Lees meer

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Eerste Locatie Barometer: dit zijn de resultaten
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be