29 november 2018

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHart van België klopt voor meetings en events

In de reeks van regiospecials richten we deze keer onze pijlen op het 'hart' van België en op Wallonië. Onze hoofdstad Brussel is niet alleen een topbestemming voor internationale congressen, maar biedt eveneens talrijke mogelijkheden voor kleinere events en incentives. Daarnaast nodigt Wallonië door haar groene pracht en unieke sites uit voor inspirerende meetings en talrijke teambuildingactiviteiten.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur

ONZE SELECTIE:

-Résidence Palace Internationaal Perscentrum
-
Viage state of the art congrescentrum
-
Stadion RSC Anderlecht
-
Cultuurtempel Bozar
-
The Outsider in Tour&Taxis

-Verrassend Wallonië
-
Floréal Seminars
-
Kloster Heidberg

UW VOORDEEL:

Uitnodiging speeddate Wallonië

UW EVENTS IN EENSCHITTEREND ART-DECOGEBOUW

Welkom in het Résidence Palace Internationaal Perscentrum Brussel, een uitzonderlijke locatie voor al uw evenementen. Dit schitterende art-decogebouw uit de jaren 1920, vlak bij het Schumanplein in het hart van de Europese wijk
Volledig artikel lezen

UNIEKE ERVARING IN HARTJE BRUSSEL

160pxViage is een state-of-the-art congrescentrum in hartje Brussel. Je vindt er werkelijk alles onder 1 dak: een enorm casino, hightech vergaderzalen met de modernste audiovisuele apparatuur, een theaterzaal en een eigen toprestaurant: RestoViage.
Volledig artikel lezen

MAUVE YOUR BUSINESS

160pxRSC Anderlecht stelt zijn ruimtes ter beschikking van bedrijven op de momenten dat er geen wedstrijden plaatsvinden. Zowel voor een receptie of diner als voor seminaries en productlanceringen kunt u er terecht.
Volledig artikel lezen

INVESTEREN IN CULTUUR EN OPENHEID VAN GEEST

160pxDe bedrijven die aankloppen bij Bozar, of het nu om een kmo gaat of een multinational, hebben één ding gemeen: ze wensen “te investeren in cultuur en dragen een openheid van geest hoog in het vaandel", zoals Cédric Orban van Bozar het verwoordt.
Volledig artikel lezen

BEKENDE TEAMBUILDINGSPELER OPENT KANTOOR IN TOUR&TAXIS

160pxThe Outsider, bekend om de organisatie van verrassende teambuildings en incentives in de Vlaamse Ardennen, aan zee, in Aalst en in de Ardennen, is nu ook actief in de hoofdstad van Europa.
Volledig artikel lezen

WALLONIË: VLAKBIJ EN TOCH ZO ANDERS

160pxWallonië, we denken het te kennen maar toch blijft het ons verrassen. Het zuiden van ons land is een streek met een rijke cultuur en erfgoed, enkele bijzonder levendige steden en historische oorden, betoverende en geheimzinnige wouden en bijzonder sfeervolle dorpjes.
Volledig artikel lezen

UITNODIGING SPEEDDATE WALLONIË

Ben je als organisator of bedrijf regelmatig op zoek naar verrassende vergaderlocaties, unieke activiteiten voor groepen, of verborgen pareltjes voor onvergetelijke lunches of diners? Wellicht hebben de Vlaamse hotspots geen geheimen meer voor je.
Lees meer

MEETINGS EN TEAMBUILDINGS OP TWEE UNIEKE LOCATIES

160pxFloreal Seminars is in België uitgegroeid tot een vaste waarde in het organiseren van seminaries en evenementen, dankzij de grote accommodatiecapaciteit, de sterke prijs-kwaliteitverhouding en de service op maat.
Volledig artikel lezen

UNIEKE EVENTS IN GEKLASSEERD ERFGOED

160pxIn het hart van Oost-België - op het drielandenpunt België, Duitsland en Nederland - ligt in een idyllisch park het Kloster Heidberg. Het geklasseerde erfgoed uit de 18de eeuw bevindt zich op een steenworp van het station van Eupen en het centrum van de stad.
Volledig artikel lezen

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Hart van België klopt voor meetings en events
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be