21 november 2018

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxSchatkamer aan mogelijkheden voor uw events
West Vlaanderen heeft het allemaal: Kust, kunststeden en landelijke venues. Deze waaier aan mogelijkheden biedt voor elk wat wils.
In deze special belichten we alvast enkele topregio's en -locaties.

Tom D'Halluin
HoofdredacteurONZE SELECTIE:
Stad Blankenberge
WP Hotels en Events
Belgium Pier
Eventzaal cul'thus
Mercure Blankenberge
Ibis Styles Hotel
Stad Oostende
Kursaal Oostende

HippoLoggia

Concertgebouw Brugge

ONGEKENDE EVENTFORMULES VOOR BEDRIJVEN IN MAKKELIJK BEREIKBARE STAD

160pxIedereen kent Blankenberge wel van de shows in Het Witte Paard of van De Lustige Velodroom, de houten piste op het strand waarop je met gekke fietsen kan rondrijden.
Volledig artikel lezen

UW SEMINARIE, BEDRIJFSFEEST OF TEAMBUILDING AAN DE BELGISCHE KUST

160pxWP Hotels & Events staat al meer dan 80 jaar garant voor topentertainment aan de Vlaamse kust. Zowel voor vergaderingen in beperkte kring als voor uitgebreide seminaries zijn de hotels en eventzalen de ideale uitvalsbasis.
Volledig artikel lezen

UW BUSINESSBIJEENKOMST ONDER OF BOVEN DE ZEESPIEGEL

160pxBlankenberge doet de laatste jaren heel wat om bedrijven in de beste omstandigheden te ontvangen. Ook Belgium Pier in Blankenberge is gevolgd en werd uitgerust met alle faciliteiten.
Volledig artikel lezen

UW PARTNER VOOR GROTERE EVENTS AAN DE KUST

160pxEventzaal cul'thus is de ideale locatie voor grotere events. Bent u op zoek naar een geschikte plek voor het organiseren van een seminarie aan de Belgische Kust? Ontdek dan de vele mogelijkheden van Floreal Blankenberge - een uitzonderlijke locatie met grote accommodatiecapaciteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Volledig artikel lezen

MAKKELIJK BEREIKBAAR EN 2 STATE-OF-THE-ART VERGADERZALEN

160pxMercure Blankenberge is de ideale locatie voor uw volgende seminarie. Gelegen aan de toegangspoort van Blankenberge kan iedereen dit hotel bereiken. Indien u met de trein komt dan wandelt u het hotel binnen wanneer u uit uw wagon stapt.
Lees meer

8 SEMINARIEZALEN TOT 200 PERSONEN IN MIDDEN VAN WERELDHAVEN

160pxMidden in de wereldhaven van Zeebrugge vindt u het ibis styles hotel terug. Een prachtig 3-sterrenhotel volledig voorzien van alles wat u nodig heeft voor een fantastisch evenement of seminarie.
Lees meer

TAL VAN OPTIES VOOR DE MEETING- EN ZAKENTOERIST IN OOSTENDE

160pxOostende, de thuisstad van James Ensor, staat bekend om het grootste aanbod drie- en viersterrenhotels aan de Kust en een ruim aanbod aan eventlocaties en special venues.
Volledig artikel lezen

UNIEKE EVENEMENTEN MET ZICHT OP ZEE

160pxKursaal Oostende spreekt al van bij het binnentreden in de prestigieuze inkomhal tot de verbeelding. Het creƫren van een belevenis op maat van de klant is de rode draad doorheen het grote aanbod.
Volledig artikel lezen

HIPPOLOGGIA BOUWDE OP KORTE TERMIJN HEEL WAT ERVARING OP

160pxHippoLoggia is een eventlocatie die nog maar sinds december vorig jaar in gebruik werd genomen, maar al heel wat adelbrieven kan voorleggen. Het samenwerkingsverbond tussen tussen SV Zulte Waregem en Ballroom, Fairs & Events Waregem en Gourmet Invent wierp al zijn vruchten af.
Volledig artikel lezen

PRACHTIG DINEREN MET ZICHT OP BRUGSE BINNENSTAD

160pxIn het Concertgebouw in Brugge ontvangt u als bedrijf uw klanten en medewerkers in stijl. De inkomhal op zich is al indrukwekkend en alle zalen zijn uitgerust met de laatste technische snufjes.
Volledig artikel lezen

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Schatkamer aan mogelijkheden voor uw events
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be