12 november 2018

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxZo kunnen locaties en planners elkaar beter vinden

Linda Kerkhoven helpt en inspireert vergaderlocaties om hun product beter te vermarkten. De onderscheidende factor is daarbij primordiaal. Linda runde zelf een vergaderlocatie in Utrecht, werkte bij een onlineportaal voor bedrijfsuitjes en boekte als managementassistente locaties. Wij vroegen haar hoe planners en locaties elkaar beter kunnen vinden.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur

ADVIES EN INSPIRATIE VOOR EVENTLOCATIES

Linda Kerkhoven: “Allereerst ga ik op gesprek om de locatie te bekijken. Ik wil dan alles weten: waarom komt men naar deze locatie, wat is de doelgroep, hoe zou je hen nog beter kunnen benaderen? Maar het allerbelangrijkste is: wat maakt deze locatie uniek en wat is dan het onderscheidend vermogen?
Volledig artikel lezen

MOGELIJKHEDEN VOOR 1 TOT RUIM 3500 GASTEN

160pxWilt u eens iets anders, dan kiest u voor Business Solutions! Het bewijs dat Business Solutions de juiste locatie is voor uw volgend event: vlak bij huis en 'alles onder één dak', gelegen te midden de natuur, kust of bergen, overnachtingsmogelijkheden voor 1 tot ruim 3.500 gasten
Volledig artikel lezen

UNIEKE EN HISTORISCHE LOCATIE IN BRUSSEL

160pxRSCA Events is de ideale partner voor al uw evenementen, van bedrijfsfeesten tot productlanceringen en trouwpartijen, voor 10 tot 20.000 gasten. Het Constant Vanden Stock stadion is een historische en unieke locatie in Brussel met verschillende troeven.
Lees meer

SCHITTEREND ART-DECOGEBOUW IN HART VAN EUROPESE WIJK

Welkom in het Résidence Palace Internationaal Perscentrum Brussel, een uitzonderlijke locatie voor al uw evenementen. Dit schitterende art-decogebouw uit de jaren 1920, vlak bij het Schumanplein in het hart van de Europese wijk, zorgt voor een uniek decor en geeft aan uw evenement een authentieke charme mee.
Volledig artikel lezen

KINEPOLIS BUSINESS VERZEKERT HET SUCCES VAN JOUW EVENT

160pxPlan je een congres, een bedrijfsfeest of een presentatie? Kinepolis Business biedt een vlotte bereikbaarheid, audiovisuele voorzieningen en technologische infrastructuur, de mogelijkheden om zaken en ontspanning te combineren en een professionele omkadering.
Volledig artikel lezen

VERGADEREN OP 3883 METER HOOGTE

160pxSwarovski maakt een waar evenement van de Matterhorn Glacier Ride. 4 van de 25 nieuwe kabelbaancabines die einde september werden ingehuldigd, werden bewerkt met Swarovskikristallen en maken er de Matterhorn “Crystal Ride" van, een ritje dat sprankelt en dit op meer dan één wijze! Deze speciale cabines hebben een verlichting die geïnspireerd werd door de sterren en een bodem in gelaagd glas.
Lees meer

DYNAMISCH KADER VOOR UW VOLGEND EVENT

Brussels Kart is een originele eventlocatie met een ruime parking. Het heeft een strategische ligging, aan de poort van Brussel. Het complex heeft verschillende zalen waarin elk type van activiteit perfect kan verlopen voor 5 tot 200 personen.
Lees meer

ANTWERP EXPO BREIDT UIT

Antwerp Expo barst momenteel uit zijn voegen. De locatie werd uitgebreid van 16.000 m² naar 18.000 m². Momenteel krijgt de inkomzone 2 een volledige opknapbeurt.
Lees meer

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Zo kunnen locaties en planners elkaar beter vinden
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be