04 oktober 2018

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBasisregeles voor correcte pitches met eventbureaus
“In Nederland is het al jaren ingeburgerd dat een adverteerder voor een pitch betaalt", aldus Hans Perquy van MeetMarcel. “Bij ons geven grote klanten wel een vergoeding per pitch, maar het is eerder uitzondering dan regel", bevestigt Pascal Cauwelier van Fast Forward,
Wij vroegen beide heren enkele basisregels voor pitches om de samenwerking te optimaliseren.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur

EVENTSECTOR SMEEKT OM NALEVEN PITCHREGELS

Wij spraken met Fast Forward (FFWD Events) en MeetMarcel, de twee winnaars van de Golden Award in de categorie B2B-evenementen op de laatste editie van de BEA Awards, over de evolutie in de relatie tussen eventbureaus en opdrachtgevers, de toekomst van de sector en de rol van de sectororganisatie.
Volledig artikel lezen

ALUVISION ZET IN OP INNOVATIE MET DUNSTE LEDTEGEL

160pxAluvision, innovatieve producent en internationale verdeler van hoogstaande, modulaire systemen voor de standbouw, doet het weer. De Belgische kmo met productiefaciliteiten in Deinze en Duluth in Atlanta, US, introduceerde in het voorjaar de dunste ledtegel op de markt.
Volledig artikel lezen

ANTWERP CONVENTION BUREAU: AANSPREEKPUNT VOOR AL UW EVENTS

160pxSinds juni vorig jaar hebt u voor de organisatie van uw evenement, beurs, congres, teambuilding of incentive in Antwerpen een nieuwe partner: het Antwerp Convention Bureau.
Volledig artikel lezen

SLV RENT: MEER DAN EEN AV PARNTER!

160pxIn 20 jaar tijd is SLV Rent uitgegroeid tot veel meer dan alleen maar een verhuurbedrijf. Het team luistert naar de verwachtingen van de klant, denkt mee over het creatieve concept en zorgt voor kwaliteitsvol materiaal.
Volledig artikel lezen

TWEE KLANTEN OVER TROEVEN VAN GUIDO GOETHALS STANDENBOUW

160pxGoethals Standenbouw staat bekend om het op maat maken van standen in hout. “Je kan veel creatiever te werk gaan in houtbouw. Alle vormen en modellen kunnen we maken", zegt Claudine, die de commerciële kant van de zaak en het contact met de klanten behartigt.
Volledig artikel lezen

HIPPOLOGGIA: EVENEMENTEN OP EEN HOGER NIVEAU

HippoLoggia beschikt over 4 verschillende eventzalen, verdeeld over de eerste en derde verdieping van het gebouw. De eerste en derde verdieping en de bijhorende zalen zijn nagenoeg identiek qua oppervlakte, indeling en structuur.
Volledig artikel lezen

MAUVE YOUR BUSINESS IN UNIEKE LOCATIE IN BRUSSEL

160pxRSCA Events is de ideale partner voor al uw evenementen, van bedrijfsfeesten tot productlanceringen en trouwpartijen, voor 10 tot 20.000 gasten. Het Constant Vanden Stockstadion is een historisch en unieke locatie in Brussel met verschillende troeven.
Lees meer

BUSINESS SOLUTIONS IN VOLLE NATUUR

Center Parcs De Vossemeren ligt in het hart van Limburg, de groenste provincie van België. Op slechts een goed uur van Utrecht, Antwerpen, Brussel en Aken wordt u omgeven door twee schitterende meren en de natuur van de Limburgse Kempen.
Lees meer

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Basisregeles voor correcte pitches met eventbureaus
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be