12 september 2018

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxNieuw : Locatie Barometer
Met het oog op onze Locatiegids 2019 vroegen wij ons af hoe u te werk gaat bij uw zoektocht naar een geschikte eventlocatie.

Daarom hebben we de 'Locatie Barometer' in het leven geroepen. In ruil voor enkele minuten van uw tijd, krijgt u vanaf half november alle resultaten voorgeschoteld. In dit online magazine krijgt u alvast 10 tips om uw event op audiovisueel vlak te laten stralen.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur

HOE ZOEKEN EN BOEKEN UW COLLEGA'S EEN EVENTLOCATIE?

Om hierop te antwoorden vragen wij enkele minuten van uw tijd om voor onze gloednieuwe Locatie Barometer. Bovendien maakt u automatisch kans op een duoticket voor eKart in Gent
Lees meer

10 TIPS VOOR HET BETERE AV-WERK OP UW EVENT

Elk evenement is een huzarenstuk om op te starten en goed af te sluiten. Niet het minst belangrijke aspect daarbij is het audiovisuele verhaal. Om dit in goede banen te leiden, is wel wat voorbereiding, omkadering en logistieke ondersteuning nodig.
Volledig artikel lezen

LEARNING TRIPS ZIJN NIEUWSTE MEETING FORMAT

De Learning Trips zijn nu nog zelden gezien en meestal voorbehouden aan topmanagement, en hebben als doel de managers onder te dompelen in een realiteit die heel anders is dan die ze kennen met als enig doel: denkpatronen veranderen en het bedrijf van morgen opbouwen.
Lees meer

GRATIS AFTERWORK MET TOPSPREKER IN DE PITTE

Op donderdag 27 september 2018 organiseert Congrescentrum De Pitte 'Pittig Gezegd', een gezellige Afterwork met topspreker én netwerkreceptie. Spreker op deze eerste editie is niemand minder dan Frederik Imbo met een interactieve voorstelling over efficiënte communicatie.
Lees meer

LOCATIE IN DE KIJKER: CENTER PARCS / SUNPARKS

160pxCenter Parcs De Vossemeren ligt in het hart van Limburg, de groenste provincie van België. Op slechts een goed uur van Utrecht, Antwerpen, Brussel en Aken wordt u omgeven door twee schitterende meren en de natuur van de Limburgse Kempen.
Lees meer

TEAMBUILDING VOOR IEDEREEN

Samenwerking en communicatie: tegenwoordig de sleutels tot efficiëntie bij elk bedrijf. Die twee aspecten op tijd stimuleren is dus niet overbodig. Op het natuurdomein van The Outsider Vlaamse Ardennen zijn er tal van teambuildings mogelijk.
Lees meer

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Hoe zoeken en boeken uw collega's een eventlocatie?
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be