05 september 2018

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxEen geslaagde inrichting van uw event?
Wij zochten het voor u uit en we geven alvast enkele
handige tips & tricks. Een stijl die het goed doet op events, is er een die we kunnen omschrijven als 'bohemian chic'. Die vertaalt zich in ambachtelijk of ambachtelijk uitziend materiaal: hout, staal, marmer, glas, natuurlijke stoffen, vilt en goudkleurige elementen. Daarnaast verwijzen we graag nog even naar de belangrijke eventdata voor het najaar.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur

UITBLINKEN MET BIJZONDERE INRICHTING

Bedrijven gespecialiseerd in verhuurmaterialen werken meestal nauw samen met cateraars of eventbureaus. Ze hebben daardoor weinig contact met de eindklant. Hoe belangrijk de taak van een verhuurbedrijf is, wordt nogal eens onderschat.
Volledig artikel lezen

UW EVENTS IN HET ASTRIDPARK

RSCA Events is de ideale partner voor al uw evenementen voor 10 tot 20.000 gasten. Het Constant Vanden Stockstadion is een historische en unieke locatie in Brussel met verschillende troeven.
Lees meer

TEAMBUILDING VOOR IEDEREEN

Samenwerking en communicatie: tegenwoordig de sleutels tot efficiëntie bij elk bedrijf. Die twee aspecten op tijd stimuleren is dus niet overbodig. En wat versterkt de band beter dan elkaar leren vertrouwen bij activiteiten waarbij het niet anders kan? Bij The Outsider Vlaamse Ardennen zijn er tal van teambuildings mogelijk.
Lees meer

INSPIRATIE VOOR EVENTBRANCHE

Nu de vakantieperiode voor de meesten voorbij is, is het weer tijd om de planning op te maken voor de komende maanden. Wij selecteerden voor u enkele initiatieven waar u inspiratie kunt halen voor uw komende meetings en events
Lees meer

VOORDEELTARIEF BIJ KURSAAL OOSTENDE

Kursaal Oostende pakt uit met een aantal nieuwe events. Groepen vanaf 10 personen genieten van een mooi voordeeltarief.
Lees meer

FUNKEY: DE TEAMBUILDINGZOEKMACHINE

Funkey is dé portaalsite van de teambuilding activiteiten. Je vindt er snel en eenvoudig de teambuilding die bij je past. Er is voor elk wat wils met een keuze uit meer dan 200 originele concepten van professionele teambuilding organisatoren.
Lees meer

ONTDEK ALLES OVER OOSTENDE

Herinner je nog de vorige keer dat je naar Oostende afreisde? Is dat niet té lang geleden? Met het grootste aanbod aan 3- en 4-sterrenhotels aan de Belgische Kust blijft Oostende dé place to be voor het organiseren van je volgende meeting of event.
Lees meer

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Uitblinken met bijzondere inrichting van uw event
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be