20 juni 2018

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxOutdoor events zorgen voor verrassingseffect
Uiteraard zijn er bij events die buiten worden georganiseerd specifieke uitdagingen, maar anderzijds hebben ze door hun tijdelijke karakter een zekere magie en zorgen ze voor een
verrassingseffect.
En of het event nu binnen of buiten doorgaat,
catering is en blijft een cruciaal onderdeel van een event.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur

GRATIS ADVIES VOOR UW EVENEMENTEN IN ANTWERPEN

Antwerp Convention Bureau vormt een brug tussen u als organisator en onze Antwerpse partners. Antwerp Convention Bureau biedt onafhankelijk, gratis advies en brengt u in contact met locaties, hotels, experience partners, luchtvaartmaatschappijen en andere dienstverleners.
Lees meer

OUTDOOR EVENTS ZORGEN VOOR VERRASSINGSEFFECT

Als we een bedrijfsevent voor de geest halen, denken we te vaak aan een grote, goedgevulde zaal. Een receptie, personeelsfeest of jubileumfeest in openlucht heeft echter een bepaalde charme en bovendien creëer je een verrassingseffect.
Volledig artikel lezen

77 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE BEURSDEELNAME

Wil jij weten hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien en jouw producten aan de man kunt brengen door deel te nemen aan beurzen? Of neem je al deel aan beurzen en wil je graag meer BEURSSUCCES? Lees dan dit boek.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen.

EVENTCATERING VOOR EEN IDEALE BELEVING

Catering is en blijft nu eenmaal een cruciaal onderdeel van een event. Naast het functionele aspect is catering de ideale createur van beleving en genot van alle zintuigen.
Volledig artikel lezen

FACULTY CLUB - WHERE HISTORY MEETS THE FUTURE

Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie. Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al uw vergaderingen, recepties en feesten.
Lees meer

KOM ALS VIP NAAR OOSTENDE

Overtuig je klanten of geniet met vrienden of collega's van een VIP-arrangement in Oostende. Laat je verbazen door de bravoure van het Filmfestival, schuif de voeten onder tafel tijdens A l'Ostendaise of brul je de longen uit het lijf op een voetbalmatch van KVO.
Lees meer

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Outdoor events zorgen voor verrassingseffect
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be