25 april 2018

UW INSPIRATIEBRON VOOR EXPERIENCE MARKETING

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxOntdek hier de trends voor uw teambuildings
Het hoofddoel lijkt vooral om elkaar anders en beter te leren kennen, buiten de context van de werkvloer. In vergelijking met vroeger wordt er ook meer gefocust op de boodschap die een bedrijf wil verkondigen. Terwijl vroeger een teambuilding steeds een volledige dag in beslag nam, is er nu een sterke vraag naar kortere formats.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur

WAAROM EEN TEAMBUILDING ORGANISEREN?

De invulling van teambuildings is de voorbije paar jaar zeker geëvolueerd.
Volledig artikel lezen

TEAMBUILDINGS IN KADER VAN MEESTERSCHILDERS

160pxSporen van die meesterschilders zijn terug te vinden in onze velden en steden, overal waar je maar goed kijkt. Ecco la Luna heeft er enkele inspirerende teambuildings rond opgesteld.
Volledig artikel lezen

FYSIEKE EN MENTALE GRENZEN VERLEGGEN VIA HET CIRCUS

160pxCircus Village is een complex van circustenten binnen Recreatiedomein De Schorre. Het ligt in een oase van groen en waterpartijen.
Volledig artikel lezen

MODERN VERGADEREN IN EEN UNIEK, AUTHENTIEK DECOR

160pxIn deze multifunctionele ontspannings- en belevingsruimte kunt u letterlijk en figuurlijk proeven van het brouwersambact
Volledig artikel lezen

WERKEN ÉN GENIETEN MET INTENSE

160pxAls u met het bedrijf een rustige omgeving zoekt om te vergaderen, kan dat bijvoorbeeld in Congrescentrum De Pitte op het domein van De Schorre. Als u daarna het aangename aan het nuttige wil koppelen, kan dat op de avonturentoren.
Volledig artikel lezen

GARANTIE VOOR EEN SUCCESVOL EVENEMENT

160pxZwitserland is de uitgelezen plek voor zij die willen herbronnen.
Volledig artikel lezen

NIEUWE LOCATIES BIJ SPECIALIST TEAMBUILDINGS

160pxBent u op zoek naar een sportieve teambuilding voor u en uw collega's? Of een toffe familiedag voor het ganse bedrijf? The Outsider denkt graag met u mee om het ideale evenement op maat te maken.
Volledig artikel lezen

VERNIEUWD PARK BIEDT UNIEKE MIX VAN ACTIVITEITEN

160pxSunparks Ardennen werd eind december 2017 omgedoopt tot Center Parcs Les Ardennes. Alles in het park werd vernieuwd. Behalve de schitterende ligging in de Ardennen - mooier kan het niet!
Volledig artikel lezen

RÉSIDENCE PALACE DAKTERRAS

Het dakterras van het Residence Palace heeft een prachtig uitzicht op de stad en de Europese wijk. Het is een unieke locatie in Brussel en maakt van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis.
Lees meer

NIEUWE ZOEKMACHINE DIE ELK BEDRIJF MOET KENNEN

160pxZakentoerisme Vlaams-Brabant lanceerde in maart een viertalige website. Hiermee bieden ze bedrijven een platform aan waar ze een locatie kunnen vinden in het Hageland, Leuven en de groene gordel rond Brussel.
Volledig artikel lezen

MEETINGENT & OOST-VLAANDEREN WIJST JE DE WEG NAAR CREATIEF EN VERFRISSEND TOTAALCONCEPT

160pxSamenwerkende aanbieders van over de hele provincie staan garant voor totaalervaringen over verschillende thema's heen, van een afterwork in stijl over culturele en culinaire tours tot meer avontuurlijke teambuildingactiviteiten.
Volledig artikel lezen

VIER LOCATIES MET EIGEN KENMERKEN VERSPREID OVER HET LAND

160pxFloreal Group is in België uitgegroeid tot een belangrijke speler in het organiseren van seminaries, teambuildings en incentives.
Volledig artikel lezen

RESIDENTIËLE SEMINARIES AAN DE VOET VAN DE VLAAMSE ARDENNEN

160pxBij Eyndevelde, dat sinds twee jaar wordt uitgebaat door Liesbet en haar man, word je pas goed verwend: gelegen aan de voet van de Vlaamse Ardennen, ligt de gerenoveerde oude vierkantshoeve in een prachtig natuurlijk decor.
Volledig artikel lezen

STAD AAN SCHELDE HEEFT UNIEKE TROEVEN IN HUIS

160pxAntwerpen is dé stad van Vlaanderen: dankzij haar haven, mode, shoppingcentra, cultuurhistorisch erfgoed, gastronomie, diamantsector en één van de mooiste stadsdierentuinen van Europa.
Volledig artikel lezen

http://rendevenement.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Ontdek hier de trends voor uw teambuildings
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be