naar top
Menu
Logo Print

ATOMIK biedt heel wat fotoanimatie

BollyBooth
magazine

Een evenement zonder fotoanimatie is bijna ondenkbaar geworden. Je gasten staan te popelen om een leuke foto te nemen en deze te delen op hun sociale mediakanalen. Een kader met je logo is hierbij de finishing touch. Zo geef je je gasten niet enkel een tastbare herinnering, maar creëer je ook gratis marketing. ATOMIK artists brengt daarom drie nieuwe fotoanimaties op de markt.
• De BollyBooth TukTuk is voor zij die altijd al eens een echte Bollywood ster hebben willen zijn. Je stapt in de vrolijke tuktuk en waant je in de kleurrijke wereld van de Hindi filmindustrie. De decoratie, de accessoires en de muziek doen volledig denken aan India. Omstaanders kijken mee op het scherm. Na 7 seconden krijg je je geprinte foto mee van de tuktukbestuurder. Je kan het inzetten op je volgende marketingactie, themafeest of festival.
• De Piaggio-oldtimer leent zich vervolgens het beste voor fotomarketingcampagnes. Je bezoekers kunnen plaatsnemen in dit grappige autootje om op de foto te gaan. Al vanop afstand trekt een groot HD-beeldscherm de aandacht van de passanten. De FotoPiaggio is eenvoudig te branden in jouw gewenste huisstijl. Voor langdurige campagnes kan de cabine exclusief worden gewrapt. Onder andere energieleverancier Essent en mediabedrijf De Persgroep maakten hier al gebruik van.
• Ten derde is de FotoZuil, die eenvoudig te plaatsen en te personaliseren is. Je kan er alle kanten mee op want je geef er zelf je creatieve toets aan. Deze derde optie is simpel, snel en goedkoop. 

JADA EVENTS

JADA EVENTS

+3232570913
+3232160027