naar top
Menu
Logo Print

Open seminar: 'Laat ons samen de grens verleggen' op 26 oktober 2017

Ook jij bent heel die donderdag helemaal gratis welkom, want ook jij weet het, ze zijn er! Die vele verschillen tussen Nederlanders en Belgen! Maar kunnen we ze ook benoemen? Ook op het vlak van de zakelijke omgang?

Om daar meer over te weten te komen, krijg je een gratis 'verkenningsdag' aangeboden die je ook nog zelf mag samenstellen!


1) Je hebt allicht zin om 's ochtends al netwerkend met de eerste max. 25 inschrijvers, eerst de troeven van Noord-Brabant te leren kennen?

En nog meer: 

 • kennis te maken met de grote en kleinere event faciliteiten van de Brabanthallen
 • de historische stad 's-Hertogenbosch te verkennen
 • te genieten van een 'Free lunch' aangeboden door VisitBrabant Convention Bureau

2) Daarna ben je uiteraard samen met de eerste 90 inschrijvers welkom op de leerzame en vooral ook plezante namiddag (ook weer helemaal gratis) in Landgoed Huize Bergen, de ideale eventlocatie op de grens tussen Nederland en België. 

Hier kan je komen luisteren en genieten van de voordracht “Nederlanders en Belgen, zelfde taal en toch zo anders" van Neder-Belg Harry van Hest. Op zijn 'plezante' Vlaamse manier, typeert Harry erg raak de diverse verschillen, waardoor iedere toehoorder een stuk wijzer wordt en er ook nog een hoop plezier aan beleeft.


3) Diana van Bergeijk, heeft heel wat ervaring met het begeleiden van bedrijven 'over de grens'. Zij zal diezelfde middag een aantal case studies toelichten, die verhelderend zullen zijn, zeker voor zij die ook nog graag vragen willen stellen. Hiervoor nodigen we overigens nog enkele ondernemers uit die plannen hebben (gerealiseerd) over de grens en die zich er helemaal thuis voelen.


4) RendEvenement onze Belgische mediapartner, Gezien dit hele project ontzettend interessant is voor iedereen die wel eens een evenement organiseert, kunnen wij ook rekenen op de samenwerking met RendEvenement, hét vakblad voor de event-organizers zowel in België als in Nederland.


5) Dan is er nog onze Netwerkborrel, ook weer aangeboden door Landgoed Huize Bergen, een ideale kans om eens te netwerken met deelnemers van aan beide zijden van de grens.


6) En als je een echte netwerker bent, dan kun je er zelf nog een schepje bovenop doen, want Landgoed Huize Bergen biedt na de namiddag met netwerkborrel, ook nog een driegangen diner aan voor slechts € 25,- (i.p.v. €34,-)


7) Als je het helemaal gezellig (en veilig) wilt houden biedt Huize Bergen ook nog een overnachting aan in een Deluxe kamer op het landgoed in het nieuwe hotelgebouw, de Botanica (excl. ontbijt € 79,- per persoon per nacht. incl. ontbijt € 91,50 per persoon per nacht)

P.S. Dit aanbod geldt ook als je de avond voordien zou willen overnachten. 


Programma & inschrijven:

Het ochtend en middag evenement is dus helemaal gratis en enkel bedoeld om mensen dichter bij elkaar te brengen in een ontspannen netwerksfeer en om ze kennis te laten maken met de mogelijkheden van de participerende partners.

Graag biedt VisitBrabant Convention Bureau u een inspirerende en verkennende ochtend aan. Tijdens deze 'verkenning' wordt inhoudelijke informatie afgewisseld met een indruk van het mooie, bourgondische 's-Hertogenbosch. Deze ochtend geeft ruim de gelegenheid om elkaar te leren kennen en op een ontspannende manier kennis te maken met het gastvrije Brabant.
* Meldt u snel aan want het aantal plaatsen is beperkt

Het programma:

 • 10:00 uur Welkom op Landgoed Huize Bergen
  Vervoer
 • 10:30 uur Bezoek 1931/ Brabanthallen
  Vervoer
 • 11:30 uur Start Stadswandeling
 • 12:30 uur Lunch in 's-Hertogenbosch
  Vervoer
 • 13:45 uur Terug bij Landgoed Huize Bergen
 • 14:00 uur Start programma Landgoed Huize Bergen, een locatie met een verhaal.
 • 14.30 uur VisitBrabant Convention Bureau,
 • 15.00 uur Diana van Bergeijk case studies & testimonials
 • 16.00 uur Harry van Hest voordracht 'Nederlanders en Belgen, zelfde taal en toch zo anders!'
 • 17.15 uur Netwerkborrel

Interesse? Reserveer snel uw plekje via bijgevoegd inschrijfformulier, want vol = vol!!

Inschrijven doe je hier!

De initiatiefnemers: