naar top
Menu
Logo Print

EVENTBRANCHE IN TRANSFORMATIE

Tom Bellens wilt het evenement de plaats geven die het écht verdient

Volgens Tom Bellens, oprichter van Push To Talk, zitten we in een turbulente periode waarbij bedrijven vaak in een crisis of een veranderingstraject terechtkomen. Via events wil hij deze bedrijven helpen om samen moeilijke situaties te bespreken en te sturen. Door de vertaling van elke boodschap, goed of slecht, in een oprecht verhaal komen er emoties los en worden er on- en offline conversaties in gang gezet. Zo worden conversaties de motor van echte verandering.

VERHAAL OOK NA EVENT LATEN DOORWERKEN

Tom Bellens: “Een event moet meer zijn dan een creatief idee of een leuk feestje. Het moeten momenten zijn waarbij de conversaties over de boodschap voortdurend gecapteerd en gemanaged worden. Zo worden events een unieke tool om bekommernissen en feedback te verzamelen en hierover verder te communiceren. Belangrijk is om het event samen met de bedrijfstop af te stemmen op de langetermijnvisie, de waarden en de normen. Wij organiseren event- en live communicatie op zo'n manier dat het verhaal ook na het event blijft doorwerken. We vertalen de strategie in emoties. De boodschap beklijft en het event wordt live communicatie: op de werkvloer, bij uw stakeholders en op social media."

Voortdurend converseren

Tom Bellens: “Bij deze aanpak is het nodig om tijdens het event in te spelen op conversaties of heel actuele gebeurtenissen. Er moet dus een scenario zijn dat met alle mogelijke situaties rekening houdt. Maar ook bij onvoorziene vormen van events zoals plotse stakingen van werknemers, spontane bijeenkomsten van mensen na gebeurtenissen, onverwacht pers voor de deur … zijn een duidelijke en eenduidige communicatie en conversatie vereist."

EVENTS PLAATS GEVEN DIE ZE VERDIENEN

Tom Bellens: “Push To Talk versterkt voortaan het creatieve ecosysteem van Duval Union. Als liveconversationagentschap neemt het daarmee een unieke plaats in binnen het netwerk van expertises dat werd opgericht door André Duval, Marc Bresseel en Klaus Lommatzsch. Push To Talk en Duval Union willen het event weer de plaats geven die het verdient. De kracht van een event zit in zijn referentiewaarde: hoe vaak kun je er nadien naar terugverwijzen? Dat hangt in grote mate af van de visies, de ideeën en de verhalen die opborrelen bij het publiek. En die zijn, gelukkig maar, onvoorspelbaar. Mensen reageren, twijfelen, geloven, stellen vragen live en online, en delen ze via social media. Laat hun verhalen niet verloren gaan! Neem ze ernstig, luister ernaar en capteer ze. Laat live conversation uitgroeien tot gedragen verandering."

The duval union

“De samenwerking van Push To Talk met Duval Union past perfect in het concept: kennis delen en elkaars netwerk openstellen. Als ondernemingen samenwerken, kunnen ze grotere en ambitieuzere projecten realiseren. Met Push To Talk biedt het ecosysteem van Duval Union een volledig verhaal van analyse en strategie over eventorganisatie, pr, audiovisuele content tot live en online."

Meer info over Push To Talk:
www.pushtotalk.be