naar top
Menu
Logo Print

GM PRODUCTIONS VERZORGT UW BEURSDEELNAME VAN A TOT Z

Standenbouw met oog voor kwaliteit, service en flexibiliteit

GM Productions, gevestigd in Roeselare, spitste zich in de jaren 90 toe op professionele verlichting en geluid. Door investeringen in materialen en personeelsbestand deed de firma haar intrede in de standenbouwsector. Vandaag is GM Productions uitgegroeid tot een ervaren standenbouwfirma in zowel binnen- als buitenlandse vakbeurzen. Samen met een doorgedreven kennis en een vast en betrouwbaar team streeft het bedrijf naar kwalitatieve standen en tevreden klanten.


STANDEN OP MAAT

Als fullservicestandenbouwer verzorgt GM Productions het totaalproject. Op basis van de wensen van de klant wordt een concept met 3D-visualisatie en een offerte opgemaakt. Bij de opbouw van de stand worden de beursmaterialen geleverd, ook voor internationale vakbeurzen. Dit gebeurt met zo weinig mogelijk toeleveranciers, zodat een grote mate aan flexibiliteit gegarandeerd wordt. Deze flexibiliteit speelt het bedrijf ook uit door de beschikbaarheid van een grootformaatprinter om aan lastminutewijzigingen van de klant te voldoen. “We staan bekend om onze kwaliteit, service en flexibiliteit. Dat zijn volgens terugkerende klanten onze drie grote pijlers", legt zaakvoerster Katrien Demeulenaere uit.


VAN STANDAARDCONCEPT TOT DETAILSTAND

GM Productions biedt verschillende standen. De modulaire standenbouw is de flexibele en budgetvriendelijke optie die vaak aangekleed wordt met meubilair en fotopanelen. Bij een houtbouwstand ligt de nadruk op een perfecte weerspiegeling van de huisstijl van de klant. Hun nieuwste systeem, de profielloze matrix-stand, biedt de gulden middenweg. Het kan volledig bedrukt en naadloos aan elkaar gezet worden. Zo combineert het de uitstraling van een houtbouwstand met de flexibiliteit van een modulair systeem. “De matrixstand is herbruikbaar, maar ook perfect aanpasbaar en uitbreidbaar. Ideaal voor klanten die meerdere edities doen", aldus Katrien.