naar top
Menu
Logo Print

VIERDAAGS MICE-EVENT IN ANTWERPEN VOOR INTERNATIONAAL PUBLIEK

Meerwaarde eventbureau: Dazzle Events over het werk achter de schermen

Dazzle Events organiseerde in juni 2015 voor Copagro in Antwerpen een internationale distributiemeeting: een combinatie van beurs, meeting en incentive voor de leden van de internationale coöperatieve Euro Espace Color. Achteraf niets dan lovende feedback. “Het hele team van Dazzle Events is professioneel, jong en dynamisch. Dat is heel aangenaam. Dazzle Events gaf kleur aan dit event." Dat is altijd leuk om te horen, maar waar ligt nu net die meerwaarde van een eventbureau?

GEDULDIG WERK

“Wij stonden in voor de totaalorganisatie van het gehele incentiveprogramma én van de internationale vakbeurs", begint Managing Partner Wouter Maenhaut zijn verhaal. “We hadden van in het begin snel door dat het concept nog alle richtingen uit kon gaan. Door veel vragen te stellen en voorstellen te doen, en ook door veel met de klant samen te zitten, zijn we langzaam te weten gekomen wat hij precies wilde. We hebben zowel voor het incentivedeel als voor de beurs diverse voorstellen gedaan. Door meteen heel open te communiceren en veel pistes te onderzoeken, en zelfs door budgettair meerdere scenario's uit te werken, zijn we erin geslaagd meteen het vertrouwen te winnen."

INTENSE RELATIE

Dat Dazzle Events telkens een heel intense relatie opzoekt met de klant, komt het eindresultaat alleen maar ten goede. Tijdens de voorbereiding wordt die voortdurend bij het denkproces betrokken. Door nauw in contact te staan met de opdrachtgever, kan er veel makkelijker een maximaal rendement uit het event worden gehaald. De klant kiest uiteraard zelf in welke mate hij daarbij betrokken wilt worden. “Uit ervaring weten we echter dat zo'n hechte relatie elke verkeerde communicatie uitsluit, en de meeste klanten staan daar positief tegenover. Het komt erop neer dat wij tijdens de projectperiode meer willen zijn dan een extern bureau dat even wordt ingeschakeld. Wij willen in feite een tijdelijke, nieuwe collega zijn."

GEEN ZORGEN

“Ook tijdens het evenement zelf, zowel voor het beursgedeelte als voor het incentiveluik, kon de klant zich zorgeloos ontspannen. Alles was vooraf gedetailleerd besproken en geregeld. Wij stonden in voor de logistiek, de catering, het transport, de op- en afbouw van de beurs, de bezoekersregistratie en -flow … Voor elk onderdeel beurs, incentive en transport hadden we binnen ons kantoor een aparte verantwoordelijke aangeduid. Na het event werd de bezoekers en standhouders ook nog gevraagd een evaluatie-enquête in te vullen, en daaruit bleek dat iedereen bijzonder tevreden was en de vooropgestelde doelstellingen gehaald werden."


Dazzle Events
Oudenaardsesteenweg 283/1
9420 Erpe-Mere
Tel.: 053/39.88.83
info@dazzle-events.be
www.dazzle-events.be