naar top
Menu
Logo Print

EVENTLOCATIESEventlocaties

Zonder een geschikte locatie geen geslaagd evenement. Het is een evidentie, maar een juiste plek zoeken en deze goed afgesteld krijgen voor je evenement is niet altijd een sinecure. Met welke criteria moet je allemaal rekening houden? Hoe pak je een juiste site inspection aan? Welke trends en evoluties vallen op? Onderstaande artikels bieden een antwoord op die vragen.

TIEN BELANGRIJKSTE CRITERIA BIJ HET KIEZEN VAN EEN GOEDE EVENTLOCATIE

Zowat hét belangrijkste element bij de praktische organisatie van een evenement is de keuze van de locatie. Als de gekozen venue niet aansluit bij de boodschap die u de genodigden wil meegeven, dan gaat al de energie die u investeerde in creatie, inhoud en timing, reddeloos verloren. We sommen de tien belangrijkste keuzecriteria voor u op.

Siviglia Berto

SITE INSPECTIONS ERVARINGSDESKUNDIGE SIVIGLIA BERTO AAN HET WOORD

Siviglia Berto geeft raad aan bedrijven en event agencies over hoe ze een goede site inspection kunnen plannen en uitvoeren. Omgekeerd adviseert ze ook hotels en venues over hoe ze zo’n inspectie goed kunnen voorbereiden. Ze bezoekt meer dan 500 venues per jaar en weet dus waarover ze spreekt. Wij vroegen haar hoe je de ideale site inspection voorbereidt en afwerkt.

eventorganisatoren over hun zoektocht

EVENTORGANISATOREN OVER HUN ZOEKTOCHT NAAR EEN EVENTLOCATIE

Hoe maken eventbureaus de keuze uit het grote aanbod aan venues, hotels en locaties? Hoe gaan zij te werk? Met welke criteria houden ze rekening en welke trends en evoluties vallen hun op? Wij hadden een gesprek met Alexandre Velleuer van VO Communication, Michel Van Camp van New Balls Please en Isabelle De Schryver van The Oval Office.