naar top
Menu
Logo Print

aula schaubroeck

PERFECT GELEGEN SEMINARIECENTRUM

Net buiten gent en met ruime privéparking

Seminariecentrum Aula Schaubroeck heeft vier uitgeruste zalen voor diverse doeleinden, van seminaries naar presentaties tot opleidingen. De locatie is bovendien uitstekend gelegen, weg van de drukte van de Gentse binnenstad en toch gemakkelijk bereikbaar.

MOGELIJKHEDEN

Aula Schaubroeck is een architecturaal en multifunctioneel seminariecentrum met vier uitgeruste zalen voor seminaries, presentaties en opleidingen van tweehonderd personen. Het auditorium biedt plaats aan evenveel personen. Een indrukwekkende klankinstallatie staat garant voor een perfecte geluidsoverdracht. Twee projectoren kunnen simultaan twee identieke of twee verschillende beelden weergeven. De kleinere zaal Havik (75 personen) beschikt eveneens over alle noodzakelijke logistieke en technische voorzieningen. Daarnaast zijn er nog twee computerklassen, Valk en Arend, waar telkens twaalf desktops geïnstalleerd staan. Deze computers zijn voorzien van snel internet.

aula schaubroeck

De moduleerbare en gezellige foyer is dan weer het ideale kader voor alle mogelijke cateringactiviteiten. Aula Schaubroeck beschikt over uitstekende huiscateraars die op basis van hoogstaande, kwalitatieve criteria werden geselecteerd. Er is ook de mogelijkheid om met een cateraar naar keuze te werken. De semi-industriële keuken beschikt over alles wat een cateraar nodig heeft.

UITSTEKENDE LIGGING

Naast een verzorgde dienstverlening en goed uitgeruste zalen, is ook de locatie hier een grote troef. Aula Schaubroeck heeft met zijn centrale en gunstige ligging in Nazareth alvast een vlotte bereikbaarheid: tussen Gent en Oudenaarde, en op twee kilometer van de E17. Aula Schaubroeck beschikt bovendien over een ruime en gratis privéparking. Een ideaal alternatief voor de vandaag moeilijk met de wagen bereikbare sites in en rond Gent.

AULA - SCHAUBROECK

AULA - SCHAUBROECK

STEENWEG DEINZE 154
9810 NAZARETH
+3293890280
-