naar top
Menu
Logo Print

BIJ SCHAUBROECK BETAAL JE VOOR ALL-IN-ONE

Perfect gelegen seminariecentrum net buiten Gent

Aula Omnia is een onderdeel van Schaubroeck NV. Het seminariecentrum heeft vier perfect uitgeruste zalen voor seminaries, opleidingen en presentaties, een moduleerbare foyer en een semi-industriële keuken die over alle professionele materiaal beschikt dat een cateraar nodig heeft. Aula Omnia is bovendien ideaal gelegen, op een boogscheut van Gent.

MOGELIJKHEDEN

Aula Omnia is een architecturaal en multifunctioneel seminariecentrum met vier perfect uitgeruste zalen voor seminaries, presentaties en opleidingen van 15 tot 220 personen. Het auditorium biedt plaats aan 220 personen. Een indrukwekkende klankinstallatie staat garant voor een perfecte geluidsoverdracht. Twee projectoren kunnen simultaan tweeidentieke of verschillende beelden weergeven. De kleinere zaal Havik (80) beschikt ook over alle noodzakelijke logistieke en technische voorzieningen. Daarnaast zijn er nog twee computerklassen, waarin telkens 12 desktops geïnstalleerd staan, voorzien van snel internet. De moduleerbare, recent volledig vernieuwde foyer is het ideale kader voor alle mogelijke cateringactiviteiten. Aula Omnia beschikt over uitstekende huiscateraars die op basis van hoogstaande, kwalitatieve criteria werden geselecteerd. Er is ook de mogelijkheid om met een cateraar naar keuze te werken. De semi-industriële keuken beschikt over alles wat een cateraar nodig heeft.

PERFECT GELEGEN

Naast de uitstekende dienstverlening en goed uitgeruste zalen, is ook de locatie een grote troef. Aula Omnia is met zijn centrale en gunstige ligging in Nazareth
tussen Gent en Oudenaarde op twee kilometer van de E17
alvast vlot bereikbaar, en beschikt bovendien over een ruime, gratis privéparking. Een ideaal alternatief voor de vandaag moeilijk met de wagen bereikbare sites in hartje Gent.

ALL-IN-ONE

Bij Aula Omnia betaal je trouwens voor een all-in-onepakket. De prijs van een zaal is altijd inclusief bijbehorend AV-materiaal en het personeel tot uw dienst bijvoorbeeld.

AULA - SCHAUBROECK

AULA - SCHAUBROECK

STEENWEG DEINZE 154
9810 NAZARETH
+3293890280
-