naar top
Menu
Logo Print

SLV RENT: MÉÉR DAN EEN AV-LEVERANCIER

BEDRIJF BLIJFT INVESTEREN EN VERNIEUWENDE TECHNOLOGIE VOLGEN

SLV Rent

In 20 jaar tijd is SLV Rent uitgegroeid tot veel meer dan alleen maar een verhuurbedrijf. Het team luistert naar de verwachtingen van de klant, denkt mee over het creatieve concept en zorgt voor kwaliteitsvol materiaal.
Dit alles gaat gepaard met een persoonlijke omgang.
Of het nu gaat om een seminarie, congres, presentatie, avondfeest, modeshow of VIP-feest, met deze AV-partner kunt u op uw beide oren slapen.

 

#OUTSTANDINGCONCEPTSUPPORT

SLV rent

SLV Rent ondersteunt u op het gebied van geluid, licht en video op elk seminarie, congres, presentatie, avondfeest, modeshow of VIP-feestje. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat uw klanten en hun genodigden meer dan tevreden kunnen terugblikken op hun evenement.
Concept support door een samenspel van geluid, licht en video, perfect onderhouden materiaal, deskundige medewerkers en een persoonlijke aanpak op maat van uw event maken van SLV Rent uw eventpartner bij uitstek.
SLV Rent is niet zomaar het zoveelste verhuurbedrijf, zij staan van bij het begin te popelen om het concept van uw evenement tot leven te brengen. Ze adviseren u over techniek, logistiek en communicatie, zodat uw event op het vlak van geluid, licht en video zorgeloos verloopt. Hun job stopt dus niet bij het leveren van audiovisueel materiaal. Daar begint het pas. Het is de bedoeling om het eventconcept van de klant zo goed mogelijk te ondersteunen, te ontwikkelen en indien mogelijk nog te versterken. Het productieteam kiest het juiste materiaal en gaat met geluid, licht en video aan de slag om de ideeën te vertalen naar het evenement.

BLIJVEN INVESTEREN

SLV Rent

Naast deskundig advies en een vlotte, persoonlijke service verwacht een klant natuurlijk ook kwaliteitsvol materiaal. Het bedrijf kiest dan ook voor de A-merken en investeert voortdurend. Elk jaar zijn er nieuwigheden op de markt en elk jaar moet je ook iets nieuws kunnen tonen. In de rustige periodes wordt er in het atelier aan eigen creaties gewerkt. Zo kan men steeds vernieuwend en verrassend uit de hoek komen.
SLV Rent is als vaste leverancier aangesteld voor DIVA, Antwerp Home of Diamonds, waar alle evenementen voorzien worden van audiovisueel materiaal. Het bedrijf investeerde ook in nieuwe lichtarmaturen, waaronder de Robe Megapointes, die voor het eerst te bewonderen waren op Beauville, een feeëriek festival in Ooidonk (Oost-Vlaanderen).
Nieuw in het assortiment is ook een outdoor ledscherm P4 van Chauvet, dat o.a. de volledige periode van het WK Voetbal op Zebrabeach stond in de Zebrastraat in Gent. Ook hier is SLV Rent de huisleverancier voor alle techniek. In Gent opent Fast Forward Events binnenkort de pop-up Maison Citadel. Ook daar is SLV Rent de technische partner. Maison Citadel is een nieuwe tijdelijke eventlocatie in het Citadelpark die vanaf september de deuren opent voor originele corporate events. In een prachtig ingerichte wintertuin 'Jardin d'hiver' kan men genieten van een all-inpakket met een zeer uitgebreid menu, exclusieve decoratie en alle extra's zoals licht, geluid, video … Er is een vaste ingerichte bar en een overdekte patio bij de ingang van de zaal.

EXTRA OPSLAGRUIMTE

SLV Rent

Een sterke troef is bovendien de grote stock aan eigen, goed onderhouden materiaal, waardoor het bedrijf uit Nevele heel flexibel kan inspelen op de wensen van zijn klanten. Gezien de grootte van de producties en de gelijktijdigheid in drukke periodes, is er blijvende nood aan uitbreiding van de huidige stock. Net daarom werd recent een nieuw verdiep bijgebouwd, goed voor een extra 850 m² opslagplaats aan audiovisueel materiaal. Het bedrijf wil eveneens de vernieuwende technologie volgen en een creatieve toets geven bij de aankoop van leuke verlichting die de evenementen personaliseert.

SLV RENT

SLV RENT

TER MOTE 14
9850 DEINZE
+3293853395
-