naar top
Menu
Logo Print

SLV RENT

De AV-partner voor een zorgeloos event

OUTSTANDING CONCEPTSUPPORT

SLV Rent biedt zijn klanten een service aan die veel verder gaat dan alleen maar het leveren van materiaal. “Het is onze bedoeling om het eventconcept zo goed mogelijk te ondersteunen, te ontwikkelen en indien mogelijk nog te versterken. Ons productieteam kiest het juiste materiaal en gaat met geluid, licht en video aan de slag om de ideeën te vertalen naar het evenement."

BLIJVEN INVESTEREN

Naast deskundig advies en een vlotte, persoonlijke service verwacht een klant natuurlijk ook kwaliteitsvol materiaal echter. “We kiezen dan ook voor de A-merken. We blijven voortdurend investeren. Elk jaar zijn er nieuwigheden op de markt, en elk jaar moet je ook iets nieuws kunnen tonen. In de rustige periodes werken we in ons atelier aan eigen creaties, zoals peertjeslusters. Zo kunnen we toch weer iets anders bieden dan de collega's."

INTERN KWALITEITSLABEL

Bovendien zorgt SLV Rent ervoor dat het materiaal steeds piekfijn in orde is. “Het krijgt op regelmatige basis een onderhoudsbeurt. Alles wat terugkomt, wordt gecontroleerd. Pas als de sticker van 'goedgekeurd' erop hangt, mag het materiaal terug op het rek om verhuurd of ingezet te worden. Dat is een intern kwaliteitslabel waaraan we vasthouden."

In twintig jaar is SLV Rent uitgegroeid tot veel meer dan alleen maar een verhuurbedrijf. Het team luistert naar de verwachtingen van de klant, denkt mee over het creatieve concept en zorgt voor kwaliteitsvol materiaal. Dit alles gaat gepaard met een persoonlijke omgang. Of het nu om een seminarie, congres, presentatie, avondfeest, modeshow of vipfeest gaat, met deze AV-partner kunt u op uw beide oren slapen.

SLV RENT

SLV RENT

TER MOTE 14
9850 DEINZE
+3293853395
-