naar top
Menu
Logo Print

SLV Rent = ‘outstanding concept support’

In 20 jaar tijd is SLV Rent uitgegroeid tot veel meer dan alleen maar een verhuurbedrijf
magazine

SLV Rent blaast dit jaar 20 kaarsjes uit. Eind december werd de nieuwe huisstijl uitgerold, waarbij gefocust wordt op conceptondersteuning. In april kwam daar ook de nieuwe website bij, die nog eens duidelijk weergeeft waar het bedrijf voor staat. In 20 jaar tijd is SLV Rent uitgegroeid tot veel meer dan alleen maar een verhuurbedrijf.

Concepten vertalen in techniek
De concepten van de klanten vertalen in techniek is SLV Rent’s corebusiness. In plaats van een lijstje AV-materiaal in te huren, plant de klant in 1ste instantie een meeting in om zijn concept uit de doeken te doen. SLV Rent vult dan aan en versterkt met opstellingen, materialen en techniek om het geheel sterker te maken. Het bedrijf adviseert haar klanten ook hoe ze kunnen communiceren via techniek: projectie, grote TV’s, gobo’s (metalen of glazen dia’s) projecteren, krachtige presentaties, beelden, jingles gebruiken tijdens het opkomen van personen, kleuren van de huisstijl gebruiken in de verlichting, … . Daarnaast zorgen ze er ook voor dat de klant zijn eigen communicatie op de juiste manier aanlevert, zoals bv. een powerpointpresentatie op verhouding 16:9 in plaats van 3:4. Het team van SLV Rent heeft ook altijd een persoonlijk gesprek met de klant, ter plaatse of in eerste fase op kantoor, en stelt dan de juiste vragen om de correcte info te bekomen. Via het gesprek komen soms ook nieuwe ideeën tot stand.

Eigen stock
SLV Rent heeft een eigen stock van een 1.200m² aan goed onderhouden materiaal, waardoor ze flexibel kan inspelen op last minutes. Vandaag zijn de meest courant gebruikte apparaten binnen de segmenten licht, geluid en video altijd in voorraad. Zo kan het bedrijf dergelijke last minutes, die tegenwoordig bijna wekelijkse kost zijn, altijd beantwoorden.

Meer info: www.slv-rent.be

SLV RENT

SLV RENT

TER MOTE 14
9850 NEVELE
+3293853395
-