naar top
Menu
Logo Print

STANDBOUW 2.0: ALUVISION ZET IN OP INNOVATIE

NIEUWE DIMENSIES BRENGEN NAAR DE STANDBOUW

TeamAluvision, innovatieve producent en internationale verdeler van hoogstaande, modulaire systemen voor de standbouw, doet het weer. De Belgische kmo met productiefaciliteiten in Deinze en Duluth in Atlanta, US, introduceerde in het voorjaar de dunste ledtegel op de markt. Met de naadloos integreerbare videowanden brengt de systeemleverancier een nieuwe dimensie naar de standbouw en wordt de beurs- en evenementenwereld opnieuw uitgevonden. Standbouw 2.0 is een feit.

 

 

AluvisionAluvisionINNOVATIE ALS RODE DRAAD

Aluvision biedt sinds 2003 modulaire standbouwoplossingen voor de beurs- en eventsector aan: modulaire wanden, opgehangen structuren, displays, beursmeubilair en licht- en vloeroplossingen.
De rode draad in het reeds 15 jarige bestaan van Aluvision is de doorontwikkeling van bestaande en voortdurende investering in nieuwe producten.
Met de lancering van de ledtegel drijft Aluvision niet alleen de dynamiek op binnen de standbouw, maar boort het ook de audiovisuele markt aan. En dat is nieuw!

 

 

NAADLOOS INTEGREERBAAR

De next generation LED tile 55 P2 van Aluvision is uniek in zijn soort. De dunste LED tegel op de markt met modulaire afmetingen van 496 x 496 x 55mm valt naadloos te integreren in het bekende Aluvision Omni-55 kadersysteem. De snelle toolless installatie, ongeziene hoogwaardige beeldkwaliteit en eindelozeconfiguratiemogelijkheden maken van de LED tile 55 P2 een onmisbaar product in de standbouw. “Onze perfect integreerbare videowanden zijn de toekomst voor de standbouw- en evenementensector", aldus Dirk Deleu, gedelegeerd bestuurder bij Aluvision. Weg met het ophangen van schermen en op naar een onzichtbare integratie!Aluvision

OVERTREFT DE STOUTSTE VERWACHTINGEN

De sublieme beeldkwaliteit van de tegel met pixelpitch 2.8mm overtreft de stoutste verwachtingen. De uiterst minieme afstand tussen de pixels garandeert een optimale schermresolutie alsook scherpe beelden tot in de kleinste details. Daar blijft het echter niet bij: Aluvision spant de kroon en lanceerde onlangs ook compatibele ledmodules met pixelpitch 2.5mm. Door de hogere resolutie kan het oog er gewoonweg niet van afgehouden worden. Een bezoeker ervaarde een standbezoek nog nooit zo intens!aluvision

ALUVISIONLIVE!

Op 5 juli organiseerde Aluvision een in-house-evenement voor haar internationale klanten. Meer dan tweehonderd bezoekers van alle uithoeken van de wereld zakten af naar het hoofdkantoor om een volledige dag ondergedompeld te worden in de Aluvision-cultuur. Het aanbod: een uitgebreid gamma aan workshops, netwerksessies en - als lid van de Aluvision-familie - een diner en memorabele rooftopparty als stijlvolle afsluiter van de dag. Hierbij werd ook de vernieuwde showroom voor het eerst aan het grote publiek voorgesteld. Aluvision pakt er uit met verfrissende standontwerpen gecombineerd met flitsende visuals op de naadloos geïntegreerde ledtegels. Absoluut een bezoekje waard!

Ook benieuwd naar de vernieuwde showroom? Nog vragen? Meer informatie nodig?
Contacteer Aluvision via info@aluvision.com of via tel. +32 (0)9/381.54.70.

ALUVISION

ALUVISION

CLEMENCE DOSSCHESTRAAT 44
9800 DEINZE
+3293815470
+3293815471