naar top
Menu
Logo Print

ALUVISION STELT ENKELE NIEUWE TOPPERS VOOR

Naar een hoger niveau met het nieuwe step vloersysteem

Als wereldspeler op het vlak van modulaire standenbouwsystemen biedt Aluvision innovatieve producten voor modulaire wanden, opgehangen structuren, displays, beursmeubilair en tal van lichtoplossingen voor de beurs- en eventsector aan.

Step
Nieuw in het productgamma bij Aluvision is de verhoogde vloer Step. Dit is een handige systeemvloer die uitermate praktisch is voor het wegwerken van snoeren en leidingen en om een vlakke vloer te creëren onder de stand. Dankzij de combinatie van vaste kaders en aanvullende rand- en hoekmodules installeerje het vloersysteem echt in een mum van tijd. De kaders zijn standaard verkrijgbaar in elementen van 1 x 1 meter, maar andere afmetingen zijn ook perfect mogelijk. Dankzij het steunvlak aan beide zijden van hetT-vormige profiel, heb je met slechts 8 kaders al voldoende om een vloer van 16 m² te bouwen. Bij de steeds korter wordende opbouwtijden een enorm pluspunt!

Belastbaar tot 1.000 kg/m²

De vloer is in de hoogte verstelbaar tussen 100 en 130 mm. Aluvision raadt het gebruik van 22 mm dikke multiplexplaten aan als invulling voor de kaders. De platen worden heel eenvoudig in het vloerraster gelegd zonder verdere bevestiging. Ondanks het feit dat Step een licht systeem is, kan deze vloer tot maar liefst 1.000 kilo per vierkante meter belast worden! Bovendien zijn de kaders makkelijk en compact te stapelen.

Poly-55 bright: dunne lichtwand

Poly-55 bright is een enkelzijdig ledlichtwandsysteem voor doek dat slechts 55 mm diep is. Daardoor is het perfect te combineren met alle bestaande en alom gekende wandsystemen van 55 mm van Aluvision. Dankzij de M6-schroefdraadsleuf rondom het kader is het koppelen met andere kaders kinderspel. De Poly-55 bright kan trouwens niet alleen als wandelement worden gebruikt, maar ook als plafondelement. Kortom, het is de perfecte oplossing voor een verrassende, opvallende stand.

Forester: zet uw stand in de spotlight

Deze mooie, vrijstaande lamp van Aluvision is de ideale standverlichting als alternatief voor opgehangen trussstructuren. De Forester is standaard verkrijgbaar in een hoogte van 3 meter met zes in de hoogte verstelbare lampen van elk 35 W, en wordt zowel in het zwart als in het grijs (geanodiseerd aluminium) verkocht.

ALUVISION

ALUVISION

CLEMENCE DOSSCHESTRAAT 44
9800 DEINZE
+3293815470
+3293815471