naar top
Menu
Logo Print

KASTEEL VAN LEEUWERGEM

Uw event op een unieke locatie

ELEGANTE OMGEVING

Het kasteel van Leeuwergem, in Rococostijl, is één van de beroemdste kastelen in Oost-Vlaanderen. De zeventiende-eeuwse decoraties zijn mooi bewaard gebleven en kunnen als elegante en verfijnde omgeving dienen voor uw receptie, een seminar of een viplunch of -diner van 2 tot 60 personen. Het kasteel biedt mooie ruimtes die geschikt zijn voor uw verschillende evenementen. De zalen baden in het licht en u geniet van een prachtig uitzicht op het kasteel, de tuinen, de majestueuze orangerie en het paviljoen. Er is een capaciteit tot 130 personen om te tafelen in de orangerie en 200 personen in het paviljoen.

ALLES NAAR WENS

Profiteer van de formules aangepast aan uw wensen en budget. De 20 hectare natuur en het waterpark geven u de mogelijkheid om allerlei outdooractiviteiten te ervaren, sportief of speels. Het kasteel, de orangerie, het paviljoen, het koetshuis zijn allemaal voor business ingerichte plaatsen die aangepast kunnen worden aan uw programma en het aantal deelnemers.

OPENLUCHTTHEATER

Het openluchttheater van Leeuwergem is ook beroemd en uniek in Noord-Europa. Een betoverende omgeving die uit de achttiende eeuw dateert, is een charmante plantenconstructie die kan worden gebruikt voor theatervoorstellingen, themadiners of de meest uiteenlopende en originele recepties. Dit theater heeft een capaciteit tot 500 stoelen.

Op twintig minuten van Gent en veertig minuten van Brussel opent het Domein van Leeuwergem zijn deuren voor de organisatie van evenementen en bezienswaardigheden. Het is uniek en prachtig bewaard gebleven. Deze ontvangstplaats vol charme en geschidenis verwelkomt u met exclusieve mogelijkheden. Dit architectonische en landschapsensemble uit de tijd van de verlichting wordt beschouwd als Belgisch erfgoed.

KASTEEL LEEUWERGEM

KASTEEL LEEUWERGEM

RUE HAUT 9
1370 JODOIGNE
+3293602216
-