naar top
Menu
Logo Print

Plantenverhuur Van de Velde op Tomorrowland en Rock Werchter

Plantenverhuur Van de Velde zet de bloemetjes buiten op Tomorrowland en Rock Werchter!
magazine

Plantenverhuur Van de Velde zet de bloemetjes buiten op Tomorrowland en Rock Werchter! “Met onze ruim 4.000 m² voorraad aan planten en bloemen zijn we één van de grootste leveranciers van plantenverhuur en –decoratie in België!”Je moet het maar voor mekaar krijgen: vrijgeleide krijgen om op internationaal gerenommeerde festivals als Tomorrowland en Rock Werchter letterlijk de bloemetjes mogen buiten zetten en er nog voor betaald worden ook! Het bedrijf heeft een indrukwekkend aanbod bomen, struiken, bloemen en planten dat verzameld staat op de terreinen en in de serres in de Kluisstraat in Evergem-Kluizen. Meer dan 4.000 m² voorraad maakt van Van de Velde één van de grotere spelers op vlak van plantenverhuur en –decoratie in België.

Daniël Van de Velde startte in 1979 het bedrijf op. In 2003 kwam zoon Carl in de zaak, in 2012 trad ook dochter Emily in vaders voetsporen. De jonge generatie zet nu het werk van vader verder. “Ik startte met verhuur via beurzen, later via organisatoren van festiviteiten en nu leggen we ons toe op evenementen, festivals, congressen,… in binnen- en buitenland”, vertelt Daniël. “Maar evengoed, en met evenveel zorg maken wij van uw huwelijksfeest, bedrijfsfeest, jubileum of verjaardag een fleurige gebeurtenis! “De firma levert niet alleen bloemen, planten, bomen en struiken (tot 5 à 6 meter hoog), maar ook alle passende accessoires en decoratiestukken.”

“We vernieuwen voortdurend, bedenken nieuwe thema’s, leggen andere accenten”, zegt Emily Van de Velde. “We luisteren ook naar de wensen van de klanten en proberen die zo goed mogelijk uit te voeren.

“Waarom ze van heinde en ver steeds weer naar Van de Velde in Kluizen komen?” herhaalt Carl Van de Velde onze vraag. “Wel, ik denk dat onze steeds correcte levering, onze goede service, onze kwaliteitsproducten en onze stiptheid ervoor zorgen dat ze altijd opnieuw bij ons aankloppen.

Contact:
Tel 09-357.33.96
Email: verhuur@plantenvdv.be
Website www.plantenvdv.be met contactformulier 

PLANTENVERHUUR VAN DE VELDE

PLANTENVERHUUR VAN DE VELDE

KLUISSTRAAT 49
9940 KLUIZEN
+3293573396
+3293577324